Adrian Bogoi: ”Vântul a fost foarte tare, un impediment în calea ambelor echipe”. ACS Poli – Pandurii 1-1 (1-1) pe Electrica

Triumfători în precedentele 3 etape de campionat respectiv chiar neînvinși în precedentele patru runde, dar și fără eșec în deplasare din 17 august, gorjenii de la CS Pandurii Lignitul au încheiat fără a pierde și cea de-a treia ieșire consecutivă, menținându-și și pe ”Electrica” din Timișoara bunul obicei de a marca pe teren advers, o constantă afară în noua campanie pentru cei din Târgu Jiu. Urcați pe locul 3 la finele etapei trecute și care au deschis scorul din lovitură de la 11 metri ”la Gara Mică”, fiind apoi însă egalați până la pauză: 1-1 (1-1) la ACS Poli.

Reintrodus la mijlocul acestei săptămâni în circuitul divizionar prin omologarea terenului pentru găzduirea jocurilor de Liga 2, cu ACS Poli în calitate de club organizator, stadionul ”Electrica” a adus timișorenilor întâiul punct după 4 înfrângeri în eșalonul secund, 1-1 (1-1) în meciul de la ora 14 din etapa a IX-a în Liga 2, prim punct acasă în contul bănățenilor după acel 2-2 (1-0) pe ”Dan Păltinișanu” în runda a doua cu Dacia Unirea Brăila.

La final, Adrian Bogoi, antrenor principal al gorjenilor de la CS Pandurii Lignitul, a spus că ”a fost un meci de luptă, influențat de vânt, care a bătut foarte tare, însă un meci echilibrat și cu un rezultat echitabil. Dar multe situații ale noastre de atac din repriza I nu s-au concretizat tocmai datorită vântului. Până la urmă, sunt mulțumit cu punctul acesta în deplasare, pe terenul unei echipe destul de bună în plan individual, cu 7-8 jucători care au fost și în Liga 1, cu tineri de perspectivă cum sunt în zona Timișoarei. Repet, după aspectul jocului, un egal echitabil. Desigur că ne-am fi dori victoria dar încercăm în rundele viitoare”.

În continuare, CS Pandurii Lignitul va juca la Târgu Jiu cu UTA, în deplasare la Academica Clinceni iar apoi acasă cu actualul lider, CS Sportul Snagov. Momentan, oltenii au egalat-o la puncte pe a treia clasată, Academica Clinceni, câte 18 în cont pentru fiecare, din 27 posibile, și ambele cu cel mai mare număr de goluri înscrise, 22, gruparea de pe Jiu suferind însă o singură înfrângere, față de cele 3 ale ilfovenilor.

”Nu ne plângem de teren, vântul a fost însă foarte tare, un impediment în calea ambelor echipe”, a explicat antrenorul Bogoi, care apoi a contrazis spusele de ieri ale omologului său Ștefan Nanu, din tabăra gazdelor: ”A exagerat… Într-adevăr, suntem în insolvență, și desigur că mai există și restanțe la salariu, dar nu sunt probleme și cu apa, mâncarea, cum a spus. Se încearcă remedierea situației, unica problemă sunt cu banii restanți, lichiditățile pentru salarii, dar altfel condițiile sunt chiar foarte bune”.

Antrenorul vizitatorilor a mai explicat că ”nu ne-am retras în ultima jumătate de oră, doar am efectuat câteva schimbări și am conservat în primul rând rezultatul, dar adversarul nu ne-a pus probleme. Cei 2 atacanți, care în etapele trecute au înscris adesea, nu au făcut un meci bun, dar sperăm ca în următoarea partidă să prestăm un joc mai bun și să obținem cel puțin un punct”.

Clasamentul actualizat, rezultatele de ieri și astăzi în Liga 2 și programul etapelor a IX-a și a X-a, pe coloana datelor tehnice.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: