Află totul despre agenția de pariuri sportive Winner

Winner este o agenție de pariuri internațională care activează în piața românească de jocuri de noroc din anul 2013. Planul celor de la Winner România este să deschidă 500 de agenții de pariuri offline în țară, însă operatorul care activează online pe piața din Marea Britanie nu a ajuns nici la jumătatea pragului auto-propus, numărând doar 229 de sucursale în acest moment.

Winner a inaugurat recent platforma de pariuri online. Dacă până nu demult, atunci când dădeam click pe butonul “CONT NOU” situat în colțul din dreapta de sus al ecranului, astăzi lucrurile s-au schimbat. Acum, butonul face trimitere către un formular care permite înregistrarea unui cont de jucător. Winner deține licență și pentru pariuri online de la ONJN încă din toamna anului 2015, așa că această mutare este una cât se poate de naturală.

Site-ul winner.ro este unul modern, dar în același timp extrem de simplu de navigat. Operatorul îți permite să-ți verifici statusul biletelor jucate offline în agenții, la fel ca și al celor jucate pe internet. Aici afli tot ce trebuie să știi pentru a-ți verificare biletele jucate la Winner.

Există câteva promoții oferite de Winner pentru biletele jucate la pariuri offline. Deocamdată, casa de pariuri nu a prezentat încă nici o ofertă pentru pariuri online, însă aceste lucruri urmează să apară în viitorul apropiat. Referitor la bonusurile și ofertele din offline, iată despre ce este vorba:

  • Extra Winner – Un clasic bonus pentru bilete cu selecții multiple, care oferă bonusuri cuprinse între 10% și 100% pentru biletele ce conțin între 6 și 21 de evenimente.
  • Șansă Winner – Dacă pierzi un bilet cu cel puțin 11 pronosticuri din cauza unui singur eveniment, agenția te răsplătește cu echivalentul a 15% din câștigul net împărțit la cota evenimentului necâștigător.
  • Winner Plus – O selecție de evenimente cu cote mărite pentru pariurile 1X2 și Șansă dublă, din care se poate juca un singur pronostic, alături de alte cel puțin 5 selecții.
  • Winner 200 – Biletele necâștigătoare cu cotă totală de peste 200 sunt răsplătite cu echivalentul a de 10 ori miza jucată.
  • Avantaj Winner – O selecție zilnică de meciuri cu cote mărite, care pot fi combinate la alegere între ele, precum și cu orice alte pronosticuri din oferă.

Cotele pentru pariurile 1X2 rivalizează cu cele din online. Marja de câștig a casei de pariuri Winner pentru pronosticurile principale ale meciurilor din anumite campionate de top, cum ar fi Premier League, Champions League sau Liga 1 poate fi mai mică de 4%, ceea ce reprezintă o raritate pentru agențiile de pariuri de cartier.

Winner oferă o selecție bogată de pariuri pe loto. Dacă îți place să pariezi pe loterii internaționale, nu vei fi dezamăgit de oferta de pariuri a celor de la Winner, care include pariuri pe: Italia Keno, Grecia Kino, Slovacia Keno, Win For Life Numerone, Win For Life, Belgia 6/45, Pennsylvania Treasure Hunt, Arizona Fantasy 5, Arizona The Pick, Canada Loto, Colorado Loto, Canada Atlantic Bucko, Florida Fantasy, Ohio Classic Loto, Indiana Hoosier Loto, Oregon Megabucks, Quebec 6/49, Washington Loto, Wisconsin Badger, Wisconsin Megabucks, Connecticut Cash, Ontario 49, Michigan Loto și multe altele. În plus, există și anumite extrageri virtual organizare de operator: Winner Six este un joc de tip Keno cu extragere de tip 35/48, care au loc zilnic odată la cinci minute.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: