Al 32-lea joc pe ”Dan Păltinișanu” după ”ultimul meci pe Dan Păltinișanu”, Ripensia – U Cluj, cândva primă finală a Cupei României, în 1934, acum cu 200 de spectatori: 0-3. Se răsucesc în mormânt înaintașii Ripensiei și ”Tata Mare” Păltinișanu la interdicția inumană aplicată iubitorilor sănătoși ai fotbalului de a intra pe stadion dacă nu sunt vaxxinați, iar pentru înțepat a se citi ”marcat”, imunocompromis. S-a conectat sportul cumva posedării demonice și cultului morții?

Apetitul nostalgic al celor cu drepturile de difuzare în Liga 2 pentru televizarea jocurilor cluburilor cu nume a indus astăzi un efect de bumerang pe seama imaginii de ansamblu a fotbalului timișorean și a Ripensiei în particular, ceea ce altfel n-ar fi văzut telespectatori din țară dacă bănățenii în roșu-galben ar fi găzduit și meciul din etapa a X-a tot în ”tranșeele” ferite de ochii lumii ale salvatoarei ”cutiuțe de chibrituri” Electrica, de lângă Gara Mică, vizionând în schimb cu ocazia partidei de vineri a diviziei secunde de pe principalul stadion al capitalei Banatului, ”Dan Păltinișanu”, tranșată clar de vizitatorii favoriți mai bine clasați, 0-3 (0-1) pentru AS FC Universitatea Cluj. Iar concluziile sunt pe cât de evidente, pe-atât de dureroase pentru sportul rege de pe Bega.   

Opțiunea difuzorilor pentru transmiterea întâlnirii dintre Ripensia și ”U” Cluj, altădată finală a primei ediții a Cupei României în organizare federală, în 1934, O Tempora!, și adjudecată atunci la rejucare de bănățeni, i-a extras pe timișoreni din sucul propriu al ”bârlogului” familiar lor cu teren ”înghesuit” și numai bun de zmei tare sus înălțați, dar și predispus când și când înfundării, obligându-i în premieră în actuala ediție a Ligii 2 să întindă o masă mai arătoasă prin a găzdui un meci pe bătrânul oval ”Dan Păltinișanu”, absolut necesar în ideea facilităților de televizare a partidei în nocturnă, pe înserat în miez de octombrie, de la ora 17:30.

Într-atât de groaznic a fost gazonul ”Electricii” la precedentul Ripensia – ”U” din 18 aprilie, mocirlă în toată regula la matineul duminical tranșat de gazde cu 2-1 în subsolurile Ligii 2, play-out al grupei secunde valorice, încât ambele formații au răsuflat acum ușurate să le pună Dumnezeii difuzori mâna în cap și să aibă ocazia schimbării peisajului, galben-roșii după 3 săptămâni și o zi pe același teren pe care erau eliminați de Dinamo, 0-1 pe ”Dan Păltinișanu” în Cupa României, clujenii și ei pe același teren ”Dan Păltinișanu” pe care erau eliminați ca prim-divizionari în deceniul trecut de ”buturuga mică” Ripensia din Cupa României, cu 2-1, dar măcar altundeva decât la Bistrița, unde-și țin strămutați în pribegie de pe Cluj Arena jocurile acasă. Și cu bonus pentru Ripensia în speranța că duelul direct local de sâmbăta viitoare ”afară” la Politehnica Timișoara se va derula tot pe ”Dan Păltinișanu”, astăzi așadar ca o reacomodare.

Însă atât a și fost binele Ripensiei, să iasă și în campionat să joace pe ”Dan Păltinișanu” din strâmtoarea austeră a ”Electricii” – și ce mai soartă de pribeagă în refugiu și pe drumuri împărtășește ex-campioana interbelică a țării în cel de-al zecelea său sezon de la relansarea pe scena fotbalistică a României, căci restul s-a conturat a fi un fiasco de la A la Z.  

A. În primul rând, pentru că și Ripensia, precum restul grupărilor sportive de jocuri de echipă, a acceptat convențional și cu conformism, obedient și cu slugărnicie, pasiv și fără pic de atitudine, fără urme de coloană vertebrală și fără filtrul rațiunii activat, odiosul dictat al ”sistemului” morbid malefic de a refuza fără vreo fărâmă de bază justificativă și argumentată în medicină, știință și cercetare dar și în materie de drept constituțional sau cod penal, accesul iubitorilor sănătoși ai fotbalului în stadion, discriminați prin segregarea de bieții naivi vaxxinați, interdicție rezultată din faptul că unii chibiți din fenomen au avut buna informare, luciditatea sau inspirația de a nu cădea în plasa comercianților de toxicitate la ac, pe de-o parte nocivitate abil ascunsă dar pe de altă parte doze fluturate pe sub nasul înfricoșaților de-un an și ceva de sperietoarea agitată în neștire sub ochii norodului, covrigul-guvid-”CoVID”.

Nu că Ripensia ar fi avut cumva altădată mulți spectatori la meciuri, fie pe ”Electrica”, fie pe ”Dan Păltinișanu”, tare puțini fiind amatorii de fotbal la jocurile galben-roșilor chiar și înaintea lansării mascaradei ”pLandemiei”, puține sute, însă ceea ce a încuviințat clubul din urbea astăzi ruptă de ”spiritul” cândva al Timișoarei a cochetat cu o sinucidere voluntară – ”nu” accesului chibiților nevaxxinați, o sinucidere în plan moral, principial, etic și mai ales uman, asta chiar și pentru o grupare cu bază largă de susținere în fotolii și pe feisbuc.

Ripensia s-a coborât cu complicitate în a face jocul Guvernului, IGSU, DSP, MS, MTS, FRF și al altor ”mari” comitete și comiții, Corabie a Nebunilor care fie nici măcar nu știe că nu știe ceea ce ar trebui să știe, fie este în transa pe pilot automat a executării pe post de cozi de topor a urzelilor ocultei satanice mondiale ce țin de scheme premeditate și bineînțeles deloc necesare de depopulare forțată, complicitate a idioților utili din sport pe placul spălaților pe creier într-o beznă a minții care tasează drumul turmelor spre prăpastie, toți arahații, gheorghiții, cîții, cherecheșii, cetepiștii, tudorii, prelipcenii și celelalte ”vuvuzele” agitatoare ale sistemului întreținând sârguincios ”pLandemia”, clubul trădându-i în schimb pe unii dintre puținii simpatizanți care-i mai călcau oricum pragul. Ale cui interese servește Ripensia? Ale susținătorilor, fie și dintre cei mai bine informați și implicit nevaxxinați, și ale sportului în general ca eveniment spectacol cu și pentru iubitorii săi – indiferent de stadiul de moment la capitolul înțepare, sau ale ”sistemului” care alimentează o uriașă minciună fără justificare în știință, medicină, cercetare și drept constituțional!?

În rol de club sportiv cu o anumită responsabilitate în comunitate, educă-te pentru a educa înainte de a discrimina și segrega pe falii absolut artificiale și dezumanizante, educație cu mâna pe tratate de specialitate din medicină, știință, cercetare, pe dreptul constituțional și codul penal. Ce sfătuitori cu know-how și expertiză are divizionara ”B”, specialiști profesioniști și integri, care să expliciteze conotațiile aspectelor în derulare, pentru ca gruparea fotbalistică să n-o apuce orbește pe un drum profund greșit, al interzicerii accesului propriilor susținători, dintre cei Doamne ajută nevaxxinați, adică de partea bună a lucrurilor, la un eveniment sportiv în aer liber? Atunci la ce mai organizați asemenea spectacole ale lumii arenelor!? Pentru a face pe epidemiologul de servici la triaj și pentru a asculta povețele pline de înțelepciune și grijă pentru om ale Fratelui Mai Mare, ca pe vremea Tătucii Mari Ceaușescu – atotștiutor conducător suprem!?! Sau pentru a veni fanii Ripensiei la meciuri, indiferent dacă sunt deja ”marcați” sau vigilenți și pe fază la alarmele false? În orice caz, medicina și știința nu se fac la televizor și pe panourile publicitare sfidând inteligența publicului cu termeni sanitari de specialitate precum ”respect”, și nici aplecând urechile la pseudo așa-ziși ”experți” cu a lor pseudo-știință, și mare s-a lărgit cercul povățuitorilor și pe Bega, de la Musta, Oancea și Voichița încă de anul trecut, la Jurma, Săndesc, ”apărătorii” neamțului și alți gură-cască în 2021. Drumul spre iad e întotdeauna pavat cu cele mai bune intenții…

Și să ne explice și nouă inteligentsia atotștiutoare și sfidător arogantă în persiflarea detașată cu care dictează, ordonă, aplică și cântă în strună reperelor absurde ale mascaradei ”pLandemiei”, la ce s-au mai și vaxxinat oare unii, dacă nu tocmai pentru a se imuniza și implicit feri de alde cei neînțepați? Care ar fi așadar scopul vagginării? De imunizare, după cum au fost inițial duși de nas credulii. Și-atunci, strict medical, care-ar fi disconfortul și minimul pericol pentru vaxxinați în cazul prezenței într-un vast oval în aer liber și a celor încă nepecetluiți imunitar?

Ripensia cea în general fără spectatori a ținut să rămână cu și mai puțini în tribune, nici 200 în imensitatea de pe ”Dan Păltinișanu” într-o mohorâtă seară de vineri, precum o muscă pe un elefant, iar acesta este cadrul oferit de organizatori unui meci găzduit în Liga 2 pe principala arenă a Timișoarei. Și încă televizat, ilustrată de pe Bega. V-ar fi prins mai bine, șefilor ripensiști, să vă țineți ascunsă echipa pe ”Electrica”, și nu atâția ar fi vizionat și aflat cât de tare bate vântul și se aude fluieratul a pagubă în bătătura grupării sugerând neînțepaților că nu-i de ei la prima partidă de campionat a favoriților din noul sezon pe bătrânul oval.

Așa moare cu zile fotbalul și sportul, cu atitudini de prisos precaute și conformiste de acest gen. Și un suporter neinjectat al Ripensiei să fi fost discriminat prin aceste lugubre impuneri fără justificare medical-științifică și în dreptul constituțional, dar și fără suflet și inimă, și este de-ajuns, ca un vot de blam pentru cocoașa fără coloană vertebrală a trecătorilor și vremelnicilor dregători preocupați cu trasarea, preluarea, aplicarea sau implementarea unor aberații. Ori nici măcar nu știu că nu știu ce ar trebui să știe, ori fac pe proștii.    

Iar la așa ceva, se răsucesc în mormânt înaintașii Ripensiei și ”Tata Mare” Păltinișanu, vizavi de interdicția inumană aplicată iubitorilor sănătoși ai fotbalului de a intra pe stadion dacă nu sunt vaxxinați, vaxxinat adică ”marcat” pentru cunoscători, imunocompromis. Și-ar fi putut imagina prin anii interbelici promotorii Ripensiei că urmașii lor vor accepta asemenea deplorabile compromisuri? Sport sau inginerie socială? S-a conectat sportul cumva posedării demonice și cultului morții, încât a ajuns să-i vânture la plimbare tocmai pe cei sănătoși dar vinovați fără vină până la proba contrarie a deloc necesarei dovezi a nevinovăției lor, axându-se strict pe cei vaxxinați, adică momiți de urzitorii din umbră în zona de studiu?

Astfel s-a jucat cel de-al 32-lea joc pe ”Dan Păltinișanu” după ”ultimul meci pe Dan Păltinișanu”, în anonimat, compromis și complicitate la inacceptabile fărădelegi, întreținere a minciunii cum mincinos se trâmbița acum câțiva ani, mai puțin în Sporttim, că o finală județeană de Cupa României va fi și ultima partidă desfășurată pe ovalul de beton înaintea demolării și reconstrucției sale ca nou. Dar iată diferența între vorbe goale și fapte, că tot bătrâna arenă e colac de salvare al Timișoarei pentru meciurile televizate în casele românilor, la fel cum vorbele goale țin de așa-zisul ”respect” când vine vorba de ”sperietoarea” covrig-guvid-”CoVID” și de falsa necesitate a toxicei vaxxinări, în vreme ce faptele se raportează strict la realitatea că nici până în ziua de azi nicăieri în lume n-a fost încă dovedită științific și probată în laborator existența așa-zisului ”virus” ca pretext al începerii vagginării, în absența unei mostre izolate, așa încât doar pur bioterorism și nimic altceva.   

Mâinile din umbră ale acelorași spițe ticluiau și pe când Ripensia – ”U” era prima finală a Cupei României în organizare federală emanarea la putere a unor forțe pecetluindu-i cu o stea galbenă pe cei ”marcați” și alimentând un măcel mondial cu arme al rasei caucaziene, mâini din umbră ale acelorași spițe urzesc de decenii inclusiv prin bioterorism actualul ”pasaj” 2020-2021, așadar camuflat și cu un altfel de arme, 2021 în care întâlnirea cu vino-încoa și nume de scenă Ripensia – ”U” mai atrage 200 de suflete. După prescripțiile triajului inuman în nota ”protocolului” arahat, păcat de sângele vărsat. În Timișoara în 1989, în Timișoara și în 2020-2021. Cu vieți ale nevinovaților pe conștiința celor cu bunele povețe pe drumul spre iad, un popor îmbolnăvit și cu afecțiuni și în lipsa sportului și a ieșirii în aer liber, la soare pe stadion, decese ca urmare a bolilor cronice dar fals raportate de așa-zisul covrig-guvid, ”pe post de sperietoare pentru inducerea în cadru a vaxxinării. Schemă de tratament pentru dezinformați, naivi, creduli, ignoranți, superficiali și cei cărora le place să fie mințiți cu clișee gen ”respect”.

Asta a acceptat Ripensia vineri seară, și cu asta s-a ales, cu 200 de oameni la reeditarea în bolta peste ani a finalei câștigate de Cupa României în 1934 și a calificării în dauna clujenilor pe ”Dan Păltinișanu” în deceniul trecut, într-o decădere ca parte a demolării controlate de ocultă a lumii așa cum o știm. Și chiar pot crede aceiași naivi că ”pasajul” în curs este doar un drum ocolitor și deviat spre reîntoarcerea la normalitate, motiv meritoriu în sensul sacrificării zilei de azi!? Asta li s-a îndrugat anul trecut tocmai pentru a fi mânate turmele pe făgașul profund greșit, și nu altfel decât – aspect esențial – din aproape în aproape, incremental. Mai întâi un covrig-sperietoare cu rata mortalității net mai mică decât în tragediile rutiere, apoi sugestia unei malefice vaxxinări, scop de moment.

Iar credulii joacă tontoroiul.

Într-un asemenea cadru neînsuflețitor au revenit galben-roșii după exact două săptămâni de pauză în cadrul competițional al Ligii 2, sosirea clujenilor prinzându-i tot fără Cosmin Petruescu în spațiul tehnic, în aprilie la o zi după ce antrenorul principal arunca prosopul iar secunzii săi erau locțiitori la un victorios 2-1 pe ”Electrica”, vineri la 3 săptămâni și o zi după ce acel 0-1 cu Dinamo era și ultimul meci al Ripensiei cu lugojeanul antrenor principal.

Urma încă un 0-1 acasă, cu Concordia Chiajna pe ”Electrica” în campionat, dar și remiza de moral de la Mediaș, 2-2 cu ex-prim-divizionara AFC Hermannstadt, de care Ripensia a fost condusă din faze fixe, egalând însă de fiecare dată. Și stopând o serie neagră de eșecuri.

Reluată vineri, iar astfel am ajuns la ”Z”, bomboana pe colivă. Capac la toată inconveniența îndreptată împotriva ”vinovaților fără vină dar de servici” ai ”pLandemiei”, nemascații și nevaxxinații, Ripensia nu doar că n-a mai izbutit ceea ce reușea în ultimii ani fie în Timișoara, fie la Cluj, și anume să dispună ori să remizeze cu ”U”, ci a încasat cea mai categorică înfrângere a sa din noul campionat, 0-3 (0-1) după ce a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 37.

Al treilea eșec consecutiv la zero pe teren propriu, 0-1, 0-1, 0-3, fiind pentru a treia oară în 6 apariții acasă în noua ediție a Ligii 2 ca Ripensia să nu înscrie, bilanțul în Timișoara în campionat rotunjindu-se în sens negativ, 6 1 3 2 6-9 6 puncte, așadar cu o medie de un gol marcat pe meci, medie identică dacă sunt luate în calcul și cele doar 4 reprezentații în deplasare, 4 1 1 2 4-6 4 puncte. Zece goluri în 10 runde pentru 10 puncte și un ”-8” la ”adevăr” care îngrijorează, mai mult și mai mult dând frisoane jocul fără orizont al galben-roșilor, în ton cu viziunea încețoșată a dregătorilor de la club, că vine vorba de fenomenul sportiv, că vine vorba de mascarada ”pLandemiei”, la care Ripensia pare-se sârguincios cuplată. Nu nevaxxinaților. Pierdere a Ripensiei, dacă nu-și dă cumva seama.

Nici nu mai conta că începuse meciul de pe un loc inferior celui pe care încheia runda anterioară, dat fiind că joi Csikszereda a dispus cu 3-1 la Miercurea Ciuc de ieșeni, în uvertura acestei etape a zecea, și a sărit în clasament peste timișoreni, Ripensia tăindu-și singură craca, una subțire, prin a rata un penalty la 0-0, în ultimele zece minute ale unei prime părți ilustrând nivelul valoric slab al Ligii 2. Bine însă că ”suntem televizați”.  

Iulian Muntean, ex-secund al lui Petruescu, încredințat cu asigurarea continuității, laolaltă cu fostul staff tehnic, a apelat la două noutăți în 11-le de start față de ieșirea la Mediaș, portarul Mosoarcă luându-i locul lui Rus iar Ion pe cel al lui Morariu. De partea cealaltă, la clujeni, sosiți după 3 victorii la zero și pe locul 4 la egalitate cu a treia clasată, nu și ex-ripensistul Albert Voinea, trimis de Erik Lincar la juniori.

Ripensia a avut trei jucători indisponibili, Mihai Ene în continuare accidentat, iar Cristian Pădurariu și Nemanja Sokovic nerefăcuţi, rezerve la startul cu 200 de suflete fiind printre alții Ernest, Stoi, Rogac sau Fridrich…

Dar chiar și așa, totuși, în minutul 3 Golda putea deschide scorul, fiind însă deposedat la 10 metri în fața porţii, de Ispas, primă mare ocazie de gol irosită. Și din nou același Golda scăpa spre poartă, în minutul 13, dar s-a semnalizat ofsaid.

Abia în minutul 20 și primul şut pe spaţiul porţii, al lui Vidrăsan, dar de la circa 35 de metri și direct pe mijloc, fără probleme. Fotbal de duzină cu 200 de privitori la un meci televizat de Liga 2 din România.

În minutul 36, lovitură de la 11 metri pentru Ripensia, aşa a văzut arbitrul, un presupus henţ al lui Ispas, urmat de proteste îndelungate ale oaspeţilor, centralul Kovacs rămânând ferm pe poziție. Golda a şutat pe jos în dreapta portarului, care a ghicit colţul şi a deturnat mingea în corner, rămas fara rezultat. Tot 0-0…

După trei minute, primul cartonaș galben, lui Piftor, pentru un fault comis asupra lui Gîţ la 35 de metri de poartă. Lovitură liberă acordată oaspeţilor și un şut puternic al lui Ribeiro, dar transversala s-a opus deschiderii scorului. Amânată nițel. Căci cu un minut înainte de pauză Mitrea a făcut o cursă pe flancul stâng, a intrat în careu şi i-a pasat perfect de pe linia de tuşă juniorului Albert Hofman, care, de la 6 metri, cu dreptul, a trimis în stânga portarului Mosoarcă… 0-1. Și clujenii intrau la vestiare cu un avantaj oarecum nesperat după un o primă parte ca la Liga 3.

La trei minute de la reluare, o pasă în adâncime a lui Boiciuc, către Florian Haită, care a exploatat și acesta spațiile rarefiate din garnitura Ripensiei, țâșnind de la 30 de metri și driblând 3-4 timișoreni. Gazdele, deloc pe fază, precum la primul gol. Haită a intrat în careu iar de la 15 metri lateral stânga a şutat la colţul lung, dublând avantajul pentru ”U”.

Ripensia, executată puțin înaintea pauzei și rapid după pauză…

Meci jucat? Mitrov a intrat din minutul 60 în locul lui Vidrăsan, Linkar a răspuns cu Blejdea din minutul 63, imediat după cartonaşul galben acordat lui Gugu pentru faultul comis asupra noului intrat Mitrov.

În minutul 65 şi căpitanul Ripensiei primea cartonașul galben, pentru proteste, iar nici Mitrov nu era iertat pentru un fault asupra lui Haită. 

Și avea să fie și 0-3, în minutul 73, când Valerii Macriţchii a respins mingea tocmai spre același Albert Hofman, junior autor al unei noi ”duble” după cea din runda trecută, șut de la 16 metri, pe mijlocul porţii, Mosoarcă atingând balonul cu palmele.

La care gazdele efectuau o dublă schimbare, Linkar răspunzând prompt pe măsură, meci însă jucat.

În minutul 82 şi Balgiu vedea cartonaşul galben pentru joc periculos la Piftor, la final indicându-se 4 minute de prelungire. Chin în sfârșit suprimat pentru Ripensia, pierzătoare la un scor de neprezentare.

Se poate lua acum de mână cu Politehnica Timișoara, învinsă și aceasta tot cu 3-0 la ”U” Cluj, în etapa I, și să joace tontoroiul runda viitoare pe ”Dan Păltinișanu”, musai fără nevaxxinați, la cel de-al 33-lea meci pe ”Dan Păltinișanu” după acea ”ultimă partidă pe Dan Păltinișanu”. Iar aceasta este cea mai mare lipsă de respect, asta apropo de mult invocatul respect, și anume insultarea inteligenței majorității oamenilor dn spațiul public, praf în ochi cu sperietori gen ”virus”, vaxxin și alte manipulări oculte.

Dar înfrângerea, a patra la zero în Liga 2, este cel mai mic rău. Foarte grav e că Ripensia s-a cuplat complice și orbește acceptării unor nelegalități periculoase pentru fibra socială, discriminarea inumană a unor spectatori din majoritatea nevaxxinată a populației constituind un vot de blam și o palmă pe obrazul unui club cândva încercat. Nu există nici o justificare reală științifico-medicală pentru așa ceva, ci doar minciuni din pix. Iar totul este nelegal, fără gir legislativ și împotriva dreptului constituțional, ci precum într-o dictatură suprimând statul de drept.

Ce mai contradicție paradoxală, ca Ripensia alungată forțat din fotbal la construirea comunismului în anii postbelici, să aplice acum cămașa de forță a măturării iubitorilor jocului de pe stadioane dacă nu corespund normativelor avântării neocomunismului ordinii satanice. Semn că societatea nu învață niciodată nimic din istorie, condamnată fiind doar s-o retrăiască. Și învățând în schimb mincinoasa istorie servită în cadrul preuniversitar, iar apropo de băncile școlii, nici de mirare noua ”coloratură” a Ripensiei, foarte ”corect politică” și pliată pe normativele de urgență neconstituționale, ilegitime și nelegale, din moment ce e parteneră unei instituții de învățământ superior ”laborator” al îndoctrinării utile aceleiași noi ordini.  ”E mulți” și ”e” musai ”experți” în pseudo-”știință”.

Și e de înțeles că la armată se poartă ordinele fără crâcnire, am înțeles, executat, însă în asemenea vremuri teribile e nevoie de rațiune, discernământ, integritate, moralitate și conștiință spirituală, și nu de aplicarea unor scheme divizive. Aspecte de rumegat pentru organizatorii de evenimente sportive pentru publicul larg, și nu doar pentru cel ”marcat”. Se vrea a fi Ripensia un club în rând cu celelalte, pe post de vehicul de separare a ”marcaților” vaxxinați de cei cu steaua galbenă pe umăr, a indezirabililor? Să fie, dacă astfel le dictează unora conștiința. Sporttim doar constată și avertizează prin tragere de mânecă, și-atât.

Oricum, sportul și fotbalul au mai murit pentru o zi, dar mai ales viața normală.

Programul etapelor 10-11 în Liga 2 și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. Iar mai jos, caseta tehnică a jocului.

Sporttim ia ferm poziție față de iresponsabilitatea cluburilor sportive complice ”sistemului” morbid prin aplicarea dictatelor fără pic de justificare și bază științifică și medicală care condiționează nelegal accesul iubitorilor sănătoși ai jocului în tribune în funcție de așa-zisa ”vaccinare” (sau în plus de așa-zisa ”testare” ori de un fals rezultat așa-zis ”pozitiv” în ultimele 180 zile). Un sport doar pentru înțepați? Se lasă cluburile târâte în jocul macabru împotriva sănătății publice și a statului de drept, trădându-și propriul public iubitor al jocului? Se vor a fi, cu ignoranță și inconștiență, ”unelte” adiționale de condiționare psihologică a populației la minciuna ”pLandemiei”?

Ripensia: Mosoarcă – Sturzu (min. 88, Stoica), Țieranu, Lalic, Andrei Macrițchii – Valeriu Macrițchii, Vidrăsan (min. 60, Mitrov), Coulibaly (cpt.) – Piftor (min.88, Morariu), Golda (min. 77, Ernest ), Ion (min. 77, Stoi).

Rezerve: Rus – Fridrich, Rogac şi Gladun.

Antrenori: Iulian Muntean şi Călin Mada.

Universitatea Cluj: Gorcea– Gîț, Ispas, Gugu (cpt.), Mitrea – Balgiu (min. 85, Dican), Ribeiro, Tescan (min. 63, Blejdea) – Haită (min. 78, Acolatse), Boiciuc (min. 85, Pîrvulescu), Hofman (min. 78, Ciobanu).

Rezerve: Micle – Alarcon, Taub, Vomir.

Antrenor principal : Erik Lincar

Au arbitrat: Szabolcs Kovacs (Carei) – Răzvan Ionuț Soponar (Baia Mare) și Casian Băla (Arad). Arbitru de rezervă: Răzvan Lădar (Zalău). Observator de arbitri, Fevronia Ion (Craiova); delegat de joc: Radu Bitea (Oradea).

 

 

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: