Al treilea joc consecutiv în deplasare, al treilea eşec după ce conduce la pauză: U Cluj – Politehnica 4-1 (0-1). Zece înfrângeri la rând în play-off

Deţinătoare înaintea deplasării de azi a unor mici şanse teoretice de a reveni pe locul 2 şi a-şi păstra astfel titulatura de vicecampioane, „violetele” Politehnicii Timişoara au fost pe drumul cel bun până la pauza meciului de la ora 13 de la Iclod, conducându-le pe multiplele laureate alb-negre de pe Someş, însă, precum pe litoral şi duminica trecută în Harghita, bănăţencele au capotat în repriza a II-a, pierzând şi pentru a treia oară la rând după ce au fost în avantaj înaintea părţii secunde: 4-1 (0-1) pentru „U” Cluj.

Care, pierzând titlul naţional duminica trecută în Dobrogea după mai bine de un deceniu, dat fiind victoria cu 2-1 (1-1) a nou-promovatei Farul, desprinsă astfel decisiv la 6 puncte înaintea ultimelor două etape din play-off-ul 1-4, s-a reorientat spre păstrarea măcar a poziţiei secunde, la adăpostul a 5 puncte avans faţă de Csikszereda dar şi poliste cu 180 de minute rămase de jucat dn grupa I valorică.

Iar clujencele au răsturnat scorul după pauză şi au încheiat apariţiile acasă cu un reconfortant 4-1 fără darul de a le consola însă pe deplin, detaşându-se la 8 puncte de harghitence şi Politehnica înaintea rundei finale de sâmbăta viitoare, în care ardelencele vor juca de la ora 13 la Miercurea Ciuc iar noua campioană de pe litoral de la ora 15 la Timişoara.

O singură întrebare rămânând în suspans.

Care formaţie va smulge bronzul celei de-a treia trepte pe podium? 

Ocupată momentan la diferenţa de golaveraj de Csikszereda, „violetele” având ascendentul de a fi câştigat sezonul regulat şi a fi abordat actuala fază play-off cu 12 etape de pe locul 1.

Ce a urmat, se cunoaşte, alb-violetele pierzând ultimele 10 partide la rând în campionat dintre care 6 succesive în care n-au înscris absolut deloc.

Comparativ cu respectiva perioadă de absolută ineficacitate, au păşit înainte prin a înscrie până la pauză în ultimele 3 meciuri jucate în deplasare, toate însă şi pierdute, de la 0-1 la pauză la Ovidiu, la 2-1 pentru Farul, de la 1-3 la pauză la Miercurea Ciuc, la 4-3 pentru Csikszereda, iar astăzi chiar mai clar, de la 0-1 la 4-1.

Şi mai bine nu lansau iniţiatorii concursuri de pronosticuri pe centură, pe aşa-zisele „reţele de socializare”, că le-ar putea da unora idei.

Polistele au început în judeţul Cluj cu Câmpean – căpitanul Meluţă, Bistrian, Bratu, Jivan, Kurja, Boboc, Mirea, Pera, Scaramelo şi Şepeţan.

Clasamentul actualizat după etapa a XI-a în play-off şi programul rundei finale de sâmbătă, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal în Sporttim.

  

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Feminin: