Alb-verzii egalează prompt până la pauză și se desprind spre mijlocul părții a doua la arădenii de pe antepenultimul loc

Arădenii Gloriei aveau o revanșă de luat după acel 9-1 pentru CSC Dumbrăvița în disputa tur din septembrie 2020, dar chiar dacă au deschis scorul, s-au văzut întrecuți de alb-verzii timișeni până la mijlocul reprizei a II-a a întâlnirii de sâmbătă de la ora 15 de la Cermei, antepenultimii clasați nereușind să repete frumoasa figură de săptămâna trecută de la Pecica, a treia apariție consecutivă acasă fără victorie, al doilea triumf succesiv în deplasare pentru cei de lângă Pădurea Verde, săltați astfel pe podium: CS Gloria Lunca-Teuz Cermei – CSC Dumbrăvița 2-3 (1-1).

Victorioși la debutul oficial în 2021, 2-0 acasă cu cei din Ezeriș, dumbrăvițenii au semnat al treilea succes în deplasare în acest campionat, după cele de la Pecica și Becicherecu Mic, răsturnând scorul în Aradul vecin, unde se înclinau în penultima ieșire a turului, cu 2-1 la liderul din Chișineu Criș.  

În etapa a XII-a din C8 i-au avut în față pe antepenultimii clasați din Cermei și i-au egalat prompt până la pauză după ce Rafael Iuga deschidea scorul în minutul 35, Andrei Făgărășanu transformând o lovitură de la 11 metri în minutul 42, acordată pentru faultul în careu comis de Ţurcanu asupra lui Udrea: 1-1.

Același Făgărășanu i-a adus în avantaj pe timișeni în minutul 61, cu capul, din apropiere, în urma unui corner executat de Rus, desprinderea venind rapid, prin Bogdan David – foto, în minutul 64, sub transversală, de la 25 de metri… 1-3. 

Gloria a sperat mai apoi după ce Alexandru Sabău a redus din handicap în minutul 69, 2-3, însă a doua cea mai eficace trupă din Seria 8 și-a menținut avantajul, asigurându-și locul 3, măcar până la primirea vineri a Avântului Periam, după care o nouă deplasare în Arad, la CS Șoimii Lipova. Și Gloria va veni sâmbătă în Timiș, la Ghiroda, după care primirea liderului.

Dar programul viitor, laolaltă cu rezultatele – toate în favoarea oaspeților în runda din weekend din C8, premieră în acest campionat, pe coloana clasamentelor. În tot cazul, Gloria a marcat două din totalul celor 3 goluri înscrise de formațiile gazdă în această etapă, față de cele 16 primite…

*

Florin Bătrânu (antrenor CSC Dumbrăviţa) a spus: ”Sunt mulţumit că avem continuitate în victorii, dar sincer nu este uşor în liga a treia, întrucât nu mai este acelaşi lot de jucători faţă de prima parte a campionatului. Pot spune că diferenţa au făcut-o jucătorii mei cu experienţă şi în special portarul Popeţ, care a avut câteva intervenţii foarte bune. În general sunt mulţumit de întreaga echipă.”

CS Gloria Lunca-Teuz Cermei: Gârlea – Stoianovici, Iuga, Sabău – cpt., Pop – Lazăr (min. 82, Şimăndan), Sergiu Popa – Bodri, Țurcanu, Mateucă – Raul Popa.

Antrenor principal: Flavius Moisă.

Rezerve: Cristea – Ursoi, Rotar, Mocan.

CSC Dumbrăvița: Popeț – Morariu, Telescu – cpt., Podină, Pașcu (min. 76, Coroiu) – David, Udrea – Rus (min. 65, Motreanu), Făgărășanu, Ștefan – Mura (min. 85, Jichici).

Antrenor principal: Florin Bătrânu.

Rezerve: Smaranda, Giurgiu, Ferţu, Daminescu, Piţuc, Dobra.

Au arbitrat: Lunca (Cluj) – Lar (Baia Mare), Mureșan (Cavnic). Observator de arbitri: Danciu (Hunedoara); delegat de joc, Lupșa (Caransebeş).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Alb-verzii egalează prompt până la pauză și se desprind spre mijlocul părții a doua la arădenii de pe antepenultimul loc

  1. Dragos David spune:

    Un copil genial, un jucător de minim liga1 David Bogdan 👏👏👏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: