Alex Popovici (Ripensia): ”De fiecare dată când am jucat cu încredere în forțele noastre, am dovedit că ne putem lupta de la egal la egal cu orice echipă, indiferent de nume, potență, obiective”

Duminică s-au împlinit două luni de zile de la ultimul meci oficial jucat de Ripensia, 1-0 pe ”Electrica” în restanța cu Farul, iar duminică 21 februarie va debuta oficial în 2021 în deplasare la alb-vișiniii Giuleștiului, în unica partidă a zilei din etapa a XVI-a în Liga 2. Matineu într-o zonă în care timișorenii repurtau ultima lor victorie în deplasare, 0-1 la Chiajna în 7 noiembrie 2020, după care pierdeau afară în decembrie fără a înscrie, 2-0 la Reșița și cu 1-0 la Cluj. Ce urmează în restul turului? Ieșiri doar în sud, la Rapid, Călărași și Slatina, intercalând aparițiile acasă cu AFK Csikszereda, urmașa lui ACS Șirineasa și ACS Fotbal Club Comuna Recea. Dar mai întâi jocul cu Rapid București, neînvinsă pe tronsonul final al toamnei, 2-1 acasă cu Farul la Clinceni, dar și 1-0 cu ”U” Cluj și 0-0 cu CSM Reșița la Buftea, deplasările fiind victorioase, 3-2 la Bacău și 2-0 la ASU Politehnica, triumfuri elevând-o pe locul 3, cu 25 de puncte, zonă play-off în care se califica în sezonul trecut, de pe locul 6, cele 5 runde din grupa I valorică încheindu-le ulterior pe cinci. Ripensia în schimb, a 15-a, cu 15 puncte, și cu grija… FRF, înaintea unui nou start vorbind astăzi și Alexandru Popovici, în cadrul conferinței de presă organizate de clubul din Liga 2 la UVT, și de pe marginea căreia vom reveni și cu declarațiile celorlalți vorbitori… 

Referitor la startul mult așteptat, Alexandru Popovici – foto dreapta a mărturisit că ”Ne era dor! Se încheie o perioadă dificilă, eram conștienți de dificultatea ei – e normal, și am făcut tot posibilul pentru a ne concentra și răspunde cât de bine solicitărilor din pregătiri, în care am trecut testele fizice și sportive, cu rezultate destul de bune. Ceea ce ne dă speranțe și încredere în ideea obținerii unui rezultat destul de bun la Rapid.”

”De când am început campionatul, l-am abordat etapă de etapă, să învățăm de fiecare dată din meciurile mai slabe pe care le-am avut. Au fost acele prime două, pe care le-am abordat cu aceeași încredere, cu foarte mare încredere, nu s-a întâmplat ceea ce ne-am propus. Din nou întâlnim la start o echipă foarte bună, de același nivel. Cel mai important este să avem încredere în noi, căci de fiecare dată când am jucat încrezători am dovedit câ ne putem bate de la egal cu fiecare echipă, indiferent de numele adversarului, de potența sa, de obiectivele sale”, a mai spus Popovici.  

Etapa a 16-a programează joi primele două meciuri. Programul și clasamentul, pe coloana datelor tehnice.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: