Alexa, 7 x 3-0: „Jucătorii au dat totul pe teren iar rezervele au fost la înălţime, demonstrând că merită să promoveze!”

Pedro Henrique a marcat în al treilea meci consecutiv direct contra Reşiţei, dar acum chiar de două ori, şi încă în Caraş-Severin, ACS Poli asigurându-şi astfel revenirea matematică după numai un an în Liga 1, chiar cu 4 etape înaintea finishului din B2, în care mai are 3 apariţii.

32

Bucuros după victoria cu 3-0 (0-0) înregistrată la Reşiţa, a şaptea cu acest rezultat din 2014/15 dar doar a doua în care toate golurile au fost înscrise după pauză, repetând scenariul de la precedentul trei la zero cu cărăşenii, pe 6 decembrie, antrenorul Dan Alexa a spus: „Ultimul tren a fost la Reşiţa. S-a pus cireaşa pe tort. Am rămas neînvinşi de 21 de etape şi meritam să promovăm. După acel 0-2 în tur la Reşiţa, când am pierdut, am vrut să-mi dau demisia, dar oamenii din conducere nu m-au lăsat şi le mulţumesc, atât staff-ului cât şi domnilor Robu şi Bojin, care m-au încurajat să continui. Şi am acceptat. Astăzi s-a jucat cu promovarea pe masă iar jucătorii au dat totul pe teren şi rezervele au fost la înălţime. Ei au demonstrat că merită să promoveze. Normal, diferenţa este de 19 puncte, şi nu de 14. Dacă dădeam chix şi a doua oară, mergeam director…”

Acestea au fost golurile 4 şi 5 pentru brazilian în 2015, după ce egala pe final la Oradea, deschidea scorul acasă din penalty cu Olimpia şi înscria şi sâmbăta trecută pentru 2-0 contra Metalului. Dan Alexa a mai spus: „Am avut încredere în mine şi am reuşit promovarea! Felicit Reşiţa şi pe Opriţa şi le mulţumesc că au ţinut pasul cu noi!”

33

Daniel Opriţa a spus: „Felicit Timişoara! Prima repriză a fost total diferită dar după ce am fost conduşi, s-a întors totul. Valoarea şi-a spus cuvântul. Ne-a bătut Henrique în două meciuri. Victoria e clară. Din nou, îi felicit şi le doresc să facă faţă în Liga 1. Eu nu vreau să abandonez echipa până la sfârşit, nu doresc să-i las pe băieţi, întrucât dau totul, indiferent de situaţia financiară a clubului. Dar sigur de la vară voi pleca…”

Antrenorul gazdelor a explicat şi că s-a făcut chetă de la spectatori, „să îşi ia jucătorii de mâncare şi pentru plata îngrijitorilor stadionului. Cei care aveau grijă de echipă ne-au abandonat de când a început returul. Nu e echipa nimănui, ci a mea şi a lui Apostol!”

În celelalte meciuri ale zilei în B2, Unirea Tărlungeni – Olimpia Satu Mare 2-1 şi FC Olt – CS Mioveni 0-3 – neprezentare; în play-out: Şoimii Pâncota – CS FC Caransebeş 1-3 şi FC Bihor – CSM Râmnicu Vâlcea 1-1.

Şi în Seria I s-a înregistrat o victorie în deplasare în derby-ul primelor două clasate, liderul FC Voluntari desprinzându-se astfel la 8 puncte de „Academica”, înaintea ultimelor 4 etape din returul fazei play-off: Academica Argeş Piteşti – FC Voluntari 0-1, Rapid CFR Suceava – SC Bacău 1-3 şi Gloria Buzău – CF Brăila 4-1. Play-out: Farul – CS Baloteşti 3-3 şi ACS Berceni – Dorohoi 1-1.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: