Alexandru Pelici (Ripensia), 3 victorii succesive la 0: ”Era important să câștigăm cu echipele din imediata noastră apropiere în clasament”

Ripensia a câștigat și astăzi de la ora 11, la căderea cortinei peste sezonul de toamnă al Ligii 2, tot fără a primi gol, pentru cel de-al treilea meci consecutiv. După 1-0 și 2-0 săptămâna trecută cu nou-promovata ASSCS Farul și codașa Dacia Unirea Brăila, 2-0 (1-0) și în etapa a XXI-a cu CS Luceafărul Oradea, pe care timișorenii au depășit-o astfel în clasamentul la finele lui 2018. Roșu-galbenii se mai impuneau prin 3 victorii succesive și în debutul ediției anterioare, după promovarea în Liga 2, în vara lui 2017. Iar elevii lui Alexandru Pelici au sărit în ierarhie și peste ASC Daco-Getica, iar momentan și peste ASU Politehnica Timișoara, care începe jocul acasă de la ora 14…

Și meciul de pe ”Știința” va fi difuzat în format LIVE TEXT, precum Ripensia – Luceafărul 2-0 (1-0), dar iată mai întâi ce a spus la final antrenorul principal Alexandru Pelici…

”Mai presus de statisticile cu cele 3 victorii consecutive la zero, atitudinea este cea care mă bucură în primul rând. Bună, pozitivă. Am spus că nu eu sunt salvatorul, ci ei, și au arătat-o, motiv pentru care îi felicit! Era foarte important să câștigăm cu echipele din imediata noastră apropiere în clasament! Am făcut un joc bun și astăzi, chiar dacă prima repriză a fost echilibrată, în care și Luceafărul a avut o ocazie mare, iar dacă înscria prima ne era mult mai greu. S-a jucat pe un teren de luptă, care pe de-o parte a dezavantajat echipa care construiește, însă nici Luceafărul nu a jucat distructiv, ci a ieșit la joc, a pasat, iar posesia a fost undeva la jumătate, poate ușor pentru ei. Dar în special după ce am marcat pentru 2-0 scorul putea fi mult mai mare, însă nu ar fi fost meritat. Am câștigat meritat cu acest 2-0 și îi felicit pe jucători, dar vreau să adresez Sărbători Fericite tuturor susținătorilor noștri, oamenilor care au venit la meci și sperăm să vină din ce în ce mai mulți, îi așteptăm la jocurile noastre. Le oferim până atunci un cadou de Moș Nicolae, căci până la Moș Crăciun mai e… Sărbători Fericite și un An Nou cu sănătate și bucurii!”

Ripensia s-a impus prin golurile lui Bădăuță și Hecsko din minutele 25 și 77, timișorenii încheind cât se poate de bine sezonul de toamnă, cu 10 puncte din 12 posibile.

”Am încercat să jucăm în speranța să ne desprindem și să scoatem adversarul la joc, să creăm astfel spațiile pentru Popovici, și au apărut aceste spații de care puteam profita, și el, și Dumiter. Știam că nu ne avantajează dacă jucăm din start cu el, căci e un jucător de culoare, de spații. Mansi a jucat 3 meciuri titular, a avut 3 și Bădăuță, și era normal să aibă șanse egale. Mă bucură că Bădăuță a înscris, îl felicit, este al doilea său gol în ultimele etape, dar mă bucur pentru aportul tuturor!” a mai spus Pelici, care a anticipat: ”Urmează o analiză a tuturor, la rece, cât se poate de calculată, și în privința viitorului imediat, în funcție de ce se dorește, și vom vedea… Nu pot spune dacă unii vor pleca sau nu, nu pot spune dacă alții vor veni sau nu, dar important este ca jucătorii să manifeste aceeași motivație pe care au arătat-o cel puțin în aceste ultime 6 etape!”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: