Alexandru şi Picu, la final cu Poli, la fel Ciorsac, iar Ganea eliberat

Ceea ce părea doar neverosimil este totuşi aievea, slujitori în iarbă ai perioadei lui Uhrin jr. îngroşând de-acum lista „foştilor” în alb-violet, capitol cu doi preparatori fizici, profesori cu doctorate, ajunşi aproape în acelaşi timp la capăt de linie cu poliştii.

Mihai Alexandru, preparator fizic al primei echipe, nu se mai regăseşte în delegaţia pentru Gyula, postul său fiind preluat de Ciprian Panait. Un alt component al staff-ului polist care a participat şi el la precedentele cantonamente de vară dar n-a mai ajuns în Ungaria este Dragoş Picu, antrenor cu portarii, şi care-l urmează pe Alexandru pe uşa rotativă polistă, învârtindu-se mai nou nebuneşte.

Ruperea continuităţii lor la club vine în nişte zile în care i-a expirat contractul şi celuilalt preparator fizic, un martor la faţa locului al regimului de tristă amintire Claudio Zambon, profesorul Alecu Ciorsac.

De plecat pare în sfârşit a-şi lua zborul şi Adrian Ganea, un mijlocaş stânga produs de Poli cu care clubul a convenit în cele din urmă să-şi caute echipă dintre ofertele ce n-au aşteptat în această vară, înaintea ultimului său an de contract cu clubul. Voinţa Sibiu şi Viitorul Constanţa au fost până nu demult pe recepţie, interesate rămânând FC Bihor şi CSM Râmnicu Vâlcea, ce-l împrumuta cu succes sezonul trecut.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: