Alin Hancăş, promovat la penalty-uri cu Industria Galda de Jos contra Ghirodei Timişului: „Le-am executat cum trebuia!”

Mare bucurie pentru gruparea CS Industria, din comuna Galda de Jos, din judeţul Alba, care, egalând de două ori, în minutele 22 şi 93 ale barajului de promovare în Liga 3 de la Deva, a dispus apoi de CS Ghiroda la lovituri de departajare, cu o singură execuţie inexactă, faţă de cele două ale timişenilor.

CS Industria Galda De Jos, bucurie comună, echipă - suporteri

 

 

La final, uşurat şi entuziast, Alin Hancăş ne-a explicat cu amabilitate că “mă bucur de această promovare la care, sincer vă spun, nu speram, când am aflat că vom juca împotriva Ghirodei. E adevărat că am avut o primă repriză mai slabă dar în partea secundă adversarii au căzut fizic. Noi am văzut că se poate şi în final Dumnezeu a fost cu noi. Am egalat în ultimul minut din prelungiri iar la penalty-uri am fost mai curaţi şi le-am executat cum trebuia!”

AJF Alba o egalează pe AJF Timiş la promovări succesive din Divizia D, câte 3 la rând, CS Industria repetând isprăvile Europei Alba Iulia, 2-0 în 2012 contra Vulturilor Vultureni, din judeţul Cluj, la Oradea, respectiv Metalurgistului Cugir, 4-0 cu Rapid Jibou, din Sălaj, pe 19 iulie 2013, tot pe „Iuliu Bodola” din Oradea.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: