Altă restanţă, alţi oaspeţi învingători cu 4 goluri marcate. Să te tot lase mijlocul de transport şi să fie amânată deplasarea: Comloşu Mare, 4-2 la Maşloc

După ce la mijlocul săptămânii trecute Pobeda a avut câştig de cauză la Topolovăţu Mare, cu 4-1 de la 2-1 la pauză cu Avântul, într-o restanţă din Divizia D Timiş rezultată în urma imposibilităţii „bulgarilor” de a se prezenta mai la est, având probleme cu mijlocul de transport, meci despre care puteţi reciti aici, astăzi şi cea de-a doua grupare vizitatoare care nu s-a aliniat în deplasare din acelaşi motiv în acest început de campionat al ligii a patra judeţene, întâlnirea fiind la rândul ei amânată şi reprogramată, a învins pe teren advers prin a marca tot de 4 ori, chiar de 3 ori după pauză: ACS Voinţa Maşloc – CS Comloşu Mare 2-4 (1-1).

La care s-ar putea firesc zice că să te tot lase mijlocul de transport la călătoria în deplasare iar meciul să fie amânat, căci la regrupare totul pare a merge ca pe roate, şi mijlocul de locomoţie, şi jocul pe teren advers.

O dată să se petreacă şi echivalează cu o întâmplare, iar de două ori ar fi o coincidenţă, aşa încât de urmărit dacă şi vreun alt mijloc de transport al divizionarelor „D” va lăsa sportivii în drum.

Acestea fiind chiar primele puncte smulse în noul campionat de CS Comloşu Mare, la a şasea încercare, într-o întâlnire a „suferindelor” pe gazonul denivelat şi ars de soare al ocupantei locului 17, Voinţa, de care oaspeţii s-au apropiat astfel la un singur punct. 

Întâlnire a învinselor în weekend, Voinţa mai drastic la Cocoşul, cu 5-2, comloşenii la limită la Liebling, cu 1-0, urmând ca în etapa a şaptea comloşenii să primească vizita Progresului Gătaia, iar cei din Maşloc pe cea a nou-promovaţilor Belinţului.

De fapt, ultimele rezultate, clasamentul actualizat în urma restanţei zilei şi programul din weekend sunt enumerate pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal, incluzând de-acum şi „ţintarul” celor 5 serii din „Promoţia” ligii a şasea. 

Patrick Niţă a transformat o lovitură de la 11 metri pentru Voinţa, şi Ifeany Anagor înscriind tot din penalty pentru gazdele din Maşloc, după ce, în prima fază, portarul a respins mingea dar arbitrul a dictat repetarea execuţiei, pentru învingători marcând Daniel Cioată – de două ori, Ionuţ Coman şi Sebastian Lobonea.

A fost foarte cald astăzi de la ora 17 la startul jocului reprogramat din cadrul etapei a doua a Diviziei D Timiş, amânat iniţial întrucât oaspeţii n-au mai ajuns la teren din cauza mijlocului de transport, care s-a defectat.

Curios, a revenit în poartă jucătorul Florin Brădău, suspendat 9 etape pentru injurii aduse arbitrilor în a III-a etapă de campionat, în întâlnirea cu Gloria Moşniţa Nouă, Comisia de Apel reducând sancţiunea la 3 etape. Cei trei care au spulberat la nivelul unei treimi sancţiunea dictată corect de Comisia de Disciplină a AJF Timiş fiind Călin Bot, Dan Peteri şi Horaţiu Lotrean, retras din arbitraj în urmă cu mulţi ani.

Prima victorie în actualul campionat a fost conturată de vizitatori în componenţa: 1. Florin Brădău (n. 1987) – 2. Sergiu Diac (1996) – cpt., 3. Răzvan Marcu (1994), 7. Tiberiu Matei (1999), 15. Sorin Oneţ (1992), 33. Raul Dumitru (1999), 14. Ionuţ Coman (1991), 20. Cosmin Pau (2003), 9. Sebastian Lobonea (1992), 11, Daniel Cioată (2002), 10. Bogdan Costea (2000). Marcel Bota, Geany Pascu, Marius Stanciu şi Robert Popeţ au început meciul pe bancă.

Gazda CSC Voinţa Maşloc, antrenată de Adrian Şeţu, secondat de Richard Meleşcanu, a pierdut în alcătuirea 28. Cosmin Amarinei – cpt. (n. 1989) – 2. Ciprian Epure (1995), 97. Aurelian Grunţă (1997), 13. Raul Popa (2000), 15. Sorin Avrămescu (2003), 18. Denis Băban (1997), 7. Patrick Niţă (1996), 8. Cosmin Saizu (1998), 10. Raul Duţu (1994), 88. Ifeanyi Anagor (1992), 11. Remus Barburescu (1986). Iar pe bancă la start, Lupulescu, Flore şi Şerban.

Au arbitrat: G. Roman – C. Medveşan şi Cornel Mihai. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Altă restanţă, alţi oaspeţi învingători cu 4 goluri marcate. Să te tot lase mijlocul de transport şi să fie amânată deplasarea: Comloşu Mare, 4-2 la Maşloc

  1. Unu altu spune:

    Ce scrii omule aici, Bradau a fost foarte cuminte la meciul cu Sanandrei.la alt meci au fost probleme.nu e prima data cand scri din vise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: