Amical: Unirea Jimbolia – Voința Șandra 0-3

Fotbal duminical în vestul județului Timiș, pentru a doua duminică la rând formații din eșaloanele inferioare județene testându-se după o îndelungată pauză forțată.

Astăzi de la ora 15, la Jimbolia, pe terenul din localitate s-au întâlnit gazda Unirea și Voinţa Şandra – foto, vizitatorii detașându-se în repriza a II-a: 0-3 (0-1).

Vlad Hozan, în minutul 26, Răzvan Banu (min. 73) şi Cosmin Isfănescu (min. 83) au înscris cele trei goluri pentru oaspeți. De notat că ultimii doi marcatori menționați sunt jucători nou veniţi la echipă.

Următorul meci pentru echipa din Şandra este programat săptămâna viitoare, sâmbătă de la ora 11, la Şag, cu formația din localitate.

Antrenorul gazdelor, Avram Rusu, beneficiază de un lot foarte tânăr, media de vârstă fiind de 20 de ani. Printre componenți se numără de exemplu Robert Anton şi Daniel Cioată, născuţi în 2002.

De semnalat că s-a jucat și duminica trecută, pe terenul din Racoviţa, ceea ce a fost un prim meci amical după lunga pauză forțată: Progresul Racoviţa – AS Bacova 3-4 (1-2). Au marcat: Denis Golban, Vlăduţ Foale și Narcis Bosică, respectiv pentru învingători Petrică Cădărean, Raul Prundeanu şi Daniel Legradi – două goluri, dintre care unul din lovitură de la 11 metri. În fotografie, sportivii din Bacova.

Ultimele rezultate din Liga 1 în play-off și play-out, ierarhiile și programul viitor – pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: