Amicale… amicale: rezultate, marcatori

Startul seriei jocurilor amicale ale formațiilor timișene a fost dat de echipele din liga a doua ASU Politehnica şi Ripensia Timişoara, iar la sfârşitul acestei săptămâni şi unele grupări din eşaloanele inferioare au pornit la drum în ceea ce privește partidele de verificare.

Astfel, astăzi de la ora 11 s-au jucat câteva partide, după cum urmează…

CS Hunedoara – ASU Politehnica Timişoara 1-2 (0-2) 

Au marcat Ioan Mera (min. 30) şi Răzvan Piţigoi – foto. pagina I (min. 32), divizionarii C reducând din diferenţă în minutul 85 prin Lucian Tecsi.

După cantonamentul la Sântămărie-Orlea, în județul Hunedoara, la întoarcerea acasă după cele 10 zile de pregătire centralizată, ”violeții” au jucat sâmbătă de la ora 11 al doilea meci de verificare, contra celor de la CS Hunedoara, din liga a treia. 

ASU Politehnica a obţinut o victorie la limită, meci în care antrenorul Cosmin Petruescu nu i-a folosit pe portarii Borbei şi Murariu şi pe jucătorul de câmp Zabun, ultimul acuzând o accidentare uşoară. În schimb în cantonament a sosit un portar de 22 de ani din Republica Moldova, Emil Timbur, care a jucat ultima dată la Torpedo Jodino (Belarus).

ASU Politehnica: M. Contra – C. Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş – B. Vasile, Dros – Manea, Ignea, Schieb – Piţigoi.

Repriza a doua: Tîmbur – Denis Radu (min. 75, Gaşpar), Coadă, Dros (min. 75, Bot), Coroiu – Ignea (min. 75, Bâte), Adrian Lazăr – Fabio Trip, Ungureanu, Lupu – Răzvan Piţigoi (min. 80, Cristodulo).

CS Hunedoara: Jurcă – Ciucurescu, Bolozan, Ionică, Trășcan – Daniel Creciunesc, Marinca, Cristian Creciunesc, Petrescu – Bloj, Iacob.

Au mai intrat: Bularda, Tecsi, Dulap, Kocsis, Alex Dan, Lehel, Cămărășan.

Cosmin Petruescu a semnalat: ”Cantonamentul a decurs bine. Mă bucur că nu au apărut accidentări. Am avut parte de condiții excelente de cazare, masă, odihnă, refacere, teren de antrenament, chiar aș dori pe această cale să-i mulțumesc primarului Oprean. Contrar principiilor mele, am acceptat să facem un amical la final de cantonament, dat fiind timpul scurt până la reluarea campionatului. Acum am încheiat perioada de pregătire și urmează perioada pre-competițională, cu meciuri de verificare. Următorul meci îl vom juca miercuri pe Ştiinţa cu ACS Dumbrăviţa de la ora 18”.

ACS Poli – Flacăra Parţa 3-3 (3-1)

Au marcat: Sebastian Velcotă (min. 12, din lovitură de la 11 metri ), David Pop (min. 31) şi Eduard Codrean (min. 34), respectiv Flavius Ion (min. 17 și 64) şi Alexandru Cozman (min. 73). Noul antrenor al oaspeţilor este Pavel Velcotă.

Cocoşul Orţişoara – AS Peciu Nou 2-0 (2-0)

Cele două goluri pentru trupa lui Gheorghe Chimiuc au fost marcate de Alexandru Nichiforel (min. 15) şi Cristian Tăbăcaru (min. 33). Următorul meci pentru Cocoşul este programat pe 17 iulie la Deta cu echipa din localitate.

Iar pe seară, Millenium Giarmata – AS Seceani 3-3 (1-2).

Au marcat Claudiu Apostol – două goluri şi Cosmin Goia, respectiv Cristian Mandache, Stelian Argatu şi Dan Adrian. La oaspeţi, nou antrenor este Cosmin Sântean. Fostul antrenor, Adrian Bungău, a plecat la Gătaia, la formația din liga a cincea, şi doreşte ca în campionatul viitor să nu mai rateze promovarea.

În schimb antrenorul Răzvan Leucă a fost anunţat cu două zile înaintea acestui meci amical că a fost demis, fiind înlocuit cu Cosmin Goia, care şi-a adus nu mai puţin de 7 jucători de la fosta sa echipă, Progresul Ciacova.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: