Amicale… amicale: rezultate, marcatori. FOTO: ACS Carani – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-2

Iată alte câteva amănunte de la unele meciuri amicale jucate în ultimele zile…

AS Peciu Nou – FC Jebel 2-0. Cele două goluri pentru elevii lui Sorin Gheju au fost marcate de Sergiu Iorgovan şi Denis Bud.

Voinţa Şandra – Satchinez 10 – 2 şi AS Corneşti – Inter Bencecu de Sus 5-3.

Și marţi de la ora 18 s-au disputat alte jocuri de verificare, după cum urmează…

ACS Fortuna Becicherec -ACS Dumbrăviţa 2-1 (0-0). Au marcat: Ifeany Anagor (min. 55) şi Andrei Hodiş (min. 62), respectiv Deian Pecarov (min. 70).

ASU Politehnica – Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 2-2 (1-0). Au marcat: Romeo Bănică (min. 12), Adrian Bedea (min. 90), respectiv Fabian Trip (min. 80) şi Alex Rusu (min. 85).

Antrenorul Cosmin Petruescu a folosit jucătorii care nu au evoluat duminică în campionat, menajându-și titularii. Cu toate acestea, junii lui Cristian Petcu a dat o replică dârză rezerviştilor din liga a doua.

Au jucat următoarele formaţii:

ASU Politehnica: Borbei – Bedea, Szasz, Coadă, Cojocaru, Ignea, Lazea, Bîte, Ghinescu, Bănică, Mikolka.

Au mai jucat: Dalin Munteanu, Gaşpar şi Alexandru Rus.

CNP Timișoara: Matenciuc – Niţuică, Stoianovici, Coroiu, Popa, Jurj, Pop, Trip, Gîdea, Piţigoi, Şimăndean.

Au mai jucat: Păduraru, Goţa, Lazăr, Bănceanu, Roger, Adrian Rusu.

*

ACS Carani – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-2 (0-1)

Pe terenul din Carani, marți de la ora 18, echipa locală ACS Carani a întâlnit într-un meci amical echipa din liga a treia CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Chiar dacă a fost vorba despre o întâlnire cu caracter de verificare, jucătorii s-au arătat a fi foarte orgolioşi și chiar s-au bruscat, așa încât mult nu a fost să iasă și mai rău. Și totuşi, un singur cartonaş roşu, plus trei cartonaşe galbene, împărţite de arbitrul Gabriel Drăguţ.

Scorul a fost deschis în minutul 40, atunci când Jichici a scăpat de unul singur pe flancul stâng iar portarul Staicu a ieşit mult în afara careului de 16 metri. Mingea a fost deviată și a ajuns la Baranyi, care, cu latul, de la 15 metri, a marcat în poarta goală: 0-1.

În minutul 44, la un fault aproape de centrul terenului, Mancaş a sărit ca ars la gâtul lui Pistriţu şi mult nu a lipsit să erupă o bătaie generală. Arbitrul a trecut cu vederea, ambii primind cartonaşul galben. Argatu a executat repede lovitura liberă, mingea a ajuns la  Pistriţu, care putea egala la unu, dar intervenţia portarului a făcut ca scorul să rămână neschimbat: 0-1 la pauză.

În continuare, localnicii au ţinut piept divizionarei C, iar după ce Livan a reuşit să marcheze în minutul 57 însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, doar trei minute mai târziu, la centrarea de pe dreapta a lui Costescu, Semeniuc a marcat în… propria poartă: 1-1. Se poate aprecia că a fost deranjat de razele soarelui.

În minutul 72, tânărul Mădălin Livan şi-a ieşit din minţi şi l-a lovit din spate cu piciorul pe Semeniuc iar arbitrul l-a eliminat de pe teren. Oaspeţii au reuşit şi golul doi, Giuricici centrând din corner iar Mancaş reluând cu capul de la 9 metri în stânga portarului Popeţ.

Iar în ultimul minut de joc gazdele au marcat din nou, dar golul a fost anulat eronat pentru ofsaid. Costescu a şutat din lovitură liberă de la 18 metri, portarul Uzum a respins mingea în lateral, balonul ajungând la Matuşcka, autor al egalării la doi. Centralul n-a fost însă de acord…

ACS Carani: Staicu – Bodochi, Erik, Voin, Cazimir, Pârjol, Argatu, Pistriţu, Dragotescu, Livan, Palkovacs.

Antrenor Cristian Moraru.

Au mai jucat: Popeţ, Petri, Costescu, Neag şi Matuşcka.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Filip – Semeniuc, Vasiliu, Mureşan, Horcea, Mancaş, Giuricici, Saizu, Berivoescu, Jichici, Baranyi.

Antrenor Remus Steop.

Au mai jucat: Uzum – Ţugui, Buzdugan, Sîrbu, Sevici, Totic.

Au absentat: Gakos, Ciobanu, Hotca şi Gavriluţă.

Următorul meci pentru cei de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii este sâmbătă, acasă cu CSM Şcolar Reşiţa, de la ora 11. Iar marţi, 14 august, va juca în Cupa României, mai exact în turul doi al fazei naționale, în deplasare la AS Croaţia Clocotici, de la ora 17.30.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = douazeci opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: