Amicale: Cocoșul, Tricoul 1 Iunie, Autoliv, victorioase

Seria jocurilor amicale a continuat în acest sfârșit de săptămână pentru grupări din toate cele trei ligi inferioare timişene.

Voinţa Mailat – Cocoşul Orţişoara 1-6 (1-3)

O nouă deplasare în judeţul vecin pentru echipa antrenată de Ghiţă Chimiuc s-a încheiat tot cu o victorie, în faţa unei alte divizionare D din județul Arad. Noua achiziţie a Cocoşului, Alin Molcuţ, a înscris trei goluri, pe lista marcatorilor formației de liga a IV-a din Timiș mai fiind Anagor, Tamer şi Neagoie.

Antrenorul vizitatorilor a folosit următorii jucători: Carlaonţ – Stanciu, Secotă, Solomon, Arghilean, Livădaru, Viţan, Berevoiescu, Tamer, Molcuţ, Anagor. Au mai apărut pe parcurs în formație și Resteman, Maxim, Opriş, Neagoie şi Alin Sobolu. Următorul meci al Cocoșului se va disputa miercuri, pe terenul sintetic al Complexului ”Dan Păltinișanu”, de la ora 16, cu juniorii B de la ACS Poli.

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Unirea Ghilad 3-2 (2-0)

Un nou succes la limită în meciurile de verificare pentru băieţii lui Ioan Neamţu, în dauna celor de la Unirea, prin golurile marcate de Cosmin Ciublea – de două ori, și Daniel Hărpăilă, respectiv Alexandru Radovan, tot cu două reușite.

Antrenorul Ioan Neamţu a folosit următorii jucători: Nicolae Jurcuţ – Bogdan Preda, Daniel Hărpăilă, Ovidiu Preda, Gianis Telios, Valentin Păunescu, Alexandru Hartapuc, Daniel Odineanţu, Cosmin Ciublea, Daniel Motreanu şi Lucian Gheorghevici.

Au mai jucat: Mihai Mateică, Andrei Laboş, Ştefan Laszlo, Marian Borta, Adrian Creţu şi Alexandru Ritter. Următorul joc de verificare pentru învingători, joi de la ora 16 în compania celor de la AS Murani, în cartierul Plopi.

Bega Belinţ – Autoliv Lugoj 0-1 (0-0)

După ce a câştigat triunghiularul de la Recaş. trupa lui Adin Buză şi Valentin Podeanu a dat piept cu Autoliv Lugoj, care a câştigat la limită prin golul marcat de Cosmin Ripan, din 11 metri, în minutul 66.

Belinţ: Pascotescu – Novac, Raul Buză, Făgeţan, Savescu, Alexandru Băran, Florin Băran, Alin Băran, P. Vlaiconi, Şonda, Barboni.

Au mai jucat: A. Ştefănescu, Trăilă, Paulescu, Vitonescu, Poenaru, Cr. Ştefănescu, Stan şi Zaharia.

Autoliv: Popa – Ilcău, Logofătu, Turtă, Gârdă, Grozoni, Moruz, Stănilă, Muntean, Ripan şi Vieru.

Antrenor: Florin Grozoni. Au mai jucat: Paulescu, Siscoviks şi Cristea.

Au arbitrat: Mihai Loba, Marius Ţepeş, Deian Ştefănescu.

Vom reveni în timp util cu o altă consemnare legată de partide de pregătire ce se derulează la această oră.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: