Andrei Zăgrean înscrie din nou, în Poli II – CSM Lugoj 8-1

„S-a adaptat uşor, se încadrează bine în jocul combinativ, are bune calităţi tehnice şi are simţul porţii. A sosit cam nepregătit fizic dar va recupera”, s-a referit Viorel Vişan, director al Centrului de copii şi juniori polist la Andrei Zăgrean, atacantul de 24 ani şi 1,86 metri transferat de la Şimleu Silvaniei, care a marcat şi joi, în amicalul câştigat de Poli II cu 8-1 în faţa divizionarei D CSM Lugoj, după ce înscrisese şi în jocul de sâmbătă cu Poli 2002 şi de marţi, la Arad, cu UTA.

Zăgrean, care a evoluat pentru echipele din Şimleu Silvaniei şi Curtea de Argeş, s-a înscris pe lista marcatorilor împreună cu Dobricean, două goluri, Boştină, Szalkay, Rosenblum, Ilie şi Velici.

Echipa secundă a clubului, evoluând joi de la ora 14 pe suprafaţa deszăpezită a terenului sintetic de la arena „Dan Păltinişanu”, a condus deja la pauză cu 6-0, primind gol doar în ultimul minut de joc, din penalty. Adrian Stoicov a apelat la Iordache – Dăruială, Ilie, Voiculescu, Cuciorvă – Rosenblum, Fuchs, Dobricean, Szalkay – Boştină şi Zăgrean, după pauză fiind folosiţi Ostafie, Iovan, Mureşan, Toma, Stancu, Aldea, Damian, Velici şi Ardeleanu.

La reveniri figurează Rosenblum, în vreme ce jucătorilor îmrumutaţi lui ACU Arad, unde „sperăm să prindă jocuri în picioare, acesta fiind scopul cedării lor”, după cum precizează Vişan, şi anume Magdaş, Zaluschi, Sava Adrian Popa şi Colbiş, li s-a adăugat Vucea, trecut la AC Recaş.

Pentru garnitura de liga a treia a alb-violeţilor, ocupanta locului 5 înaintea returului, urmează meciul amical de duminică, în deplasare la Timişul Şag.  Sâmbătă, poliştii au intrat în cantonament la hotelul din incinta clădirii Poştei centrale, efectuând în această săptămână câte două antrenamente pe zi, plus acest joc amical.

Sâmbătă, Zăgrean a marcat şi în jocul câştigat cu 4-1 cu Poli 2002, împreună cu Leagu şi Szalkay, autor a două goluri, din nou fiind rulate două echipe distincte, cu Iordache – Dăruială, Ilie, Voiculescu, Cuciorvă – Leagu, Aldea, Dobricean, Damian – Boştină şi Velici în prima repriză, respectiv Ostafie – Stancu, Iovan, Mureşan, Toma – Dudaş, Fuchs, Petrea, Szalkay – Zăgrean, Ardeleanu, după pauză.

Andrei Zăgrean a mai marcat şi marţi, în jocul pierdut cu 3-2 la Arad, în faţa lui UTA, unde a mai marcat pentru timişoreni Velici.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: