Apetit de gol regăsit şi 3 reuşite cu capul: Mamma Mia 5-0! Al doilea cel mai clar succes al sezonului

CS Nuova Mamma Mia a reuşit astăzi de la ora 17 a doua victorie succesivă pe teren propriu, dar la un scor mult mai concludent, cea mai eficace grupare din Seria 5 reamintind de triumfurile categorice din tur, pe care îl încheia pe 21 noiembrie prin a marca tot de 5 ori: CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Viitorul Municipal Craiova 5-0 (1-0), într-un joc din etapa a XIX-a a ligii a treia.

După un început anevoios de retur, cu o remiză albă acasă şi două eşecuri în deplasare, dar şi un izbăvitor 3-1 pe teren propriu în urmă cu două săptămâni, contra hunedorenilor, CS Nuova Mamma Mia şi-a continuat astăzi revirimentul, după o rundă de şedere pe margine, marcând tot 5 goluri unor vizitatori din Oltenia, cum se întâmpla în urmă cu aproape 5 luni, contra motrenilor, 5-1. Iar scorul etapei coincide cu al doilea cel mai clar triumf stagional pentru elevii lui Petre, dupa un 8-0 cu CS Ineu in runda a doua, din tur. 

Prin acest succes, roş-albii s-au reapropiat de primele clasate arădene, şi anume la numai două puncte de ex-liderul Naţional Sebiş, care are şi un meci în plus disputat, respectiv la 5 de UTA Bătrâna Doamnă, ţinută astăzi în şah de CS Millenium Giarmata, chiar la Arad: 1-1.

Pe un timp în sfârşit frumos şi un teren bun, peste 150 de spectatori au urmărit trupa lui Petre Narcis înfruntând penultima clasată, cu numai 11 puncte culese în acest campionat. Fără portarul titular, Filip, accidentat, dar şi Molcuţ, care nu mai face parte din lotul echipei, unsprezecele aliniat de tehnicianul gazdelor a început bine jocul, dominând copios, iar după ratarea lui Negruţ, scăpat singur spre poartă şi şutând în goal-keeper-ul advers, golul a plutit în aer.

Iar rezultatul s-a văzut imediat, în minutul 18, când Balaure a centrat din lovitură liberă, de la 25 de metri lateral dreapta, în careu, de unde, cu capul de la 12 metri, Telescu a deschis scorul: 1-0.

Cinci minute mai târziu bara s-a opus la lovitura de cap a lui Hecsko. Între timp, tribuna s-a umplut, însă rezultatul a rămas acelaşi, stabilit de căpitanul echipei.

La reluare, nemulţumite de avantajul minim, gazdele au pus piciorul pe acceleraţie şi, în minutul 47, Hecsko s-a răzbunat pentru bara ochită în prima repriză prin a înscrie cu capul la centrarea lui Balaure: 2-0.

După numai un minut, veteranul Luţă, cu un şut superb de la 20 metri, a mărit avantajul pentru echipa sa : 3-0. Scorul a luat proporţii în minutul 59, la o incursiune pe flancul drept a lui Radu, care a centrat perfect în faţa porţii şi, cu capul, Steop a înscris sub transversală. A venit şi golul cinci, reuşit de Radu la un schimb de pase cu Steop, care a avut un fuleu notabil spre poarta adversă, cu cinci minute înainte de final.

Antrenorul echipei, Narcis Petre, a folosit următorii jucători: Culda – Ştefanovici, Toma Telescu, Todorov, Hodiş, Negruţ, Hecsko, Luţă, Balaure, Steop.

Au mai jucat: Radu, Nagy, Centea şi Tăbăcaru.

Pe bancă: antrenorul secund Mihăiţă Hromei, Bănică, Costea şi Sturza.

«Am întâlnit o echipă modestă, care nu mai are nici o şansă la salvarea de la retrogradare. Nu ne-am făcut probleme în privinţa rezultatului, iar scorul putea fi şi mai mare dacă nu se rata din situaţii favorabile. Sunt mulţumit de randamentul băieţilor, care sunt conştienţi că ne aşteaptă meciuri grele în următoarele etape, pe care sigur le vom aborda cu maximă seriozitate. Le doresc tuturor sportivilor şi românilor un Paşte Fericit!», ne-a declarat antrenorul gazdelor, Narcis Petre.

*

Rezultatele etapei a XIX-a:

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – ACSVM Craiova 5-0: Telescu (20), Hecsko (47), Luţă (50), B. Steop (62), Z. Radu (84).
CS Ineu – Pandurii II Târgu Jiu 1-1: Stănaia (45 – pen.) / Shamsin (85 – pen.)
Ştiinţa Turceni – Naţional Sebiş 2-1: Fotescu (20), Slavu (70) / Bozian (85)
Minerul Motru – ACSO Filiaşi 1-0: Trifu (61 – pen.)
UTA Bătrâna Doamnă – Millenium Giarmata 1-1: C. Rus (48) / Bârză (36)
Minerul Mehedinţi – Vulturii Lugoj 0-3: retragere din campionat. FC Hunedoara stă.

Clasamentul la zi şi etapa viitoare, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: