Arădenele fruntașe depășesc timișenele cu 2-1 și se distanțează și mai mult

O sâmbătă seară în care s-au limpezit și mai mult apele în perspectiva ultimelor 3 etape din returul Seriei 8 din Liga 3, după ce liderul CS Crișul a învins la Chișineu Criș cu 2-1 în fața oaspeților nou-promovați timișeni iar secund clasata CS Șoimii Lipova s-a impus cu 1-2 în Timiș, în vreme ce ACS Poli doar a remizat alb la Caransebeș, mărindu-se astfel și mai mult avantajul la puncte al fruntașelor marșând tot mai întins spre baraj. 

În continuarea rundei a XV-a, de la ora 17, CS Crișul Chișineu-Criș – CS Avântul Periam  2-1 (1-0), gazdele deschizând scorul în minutul 33 după un atac rapid purtat de Haloș, care l-a deschis în adâncime la 20 de metri pe Modan, intrat în careu și şutând de la 14 metri la colţul scurt.

La reluarea jocului, oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 57 după un dribling al lui Trandu, acesta şutând pe jos din marginea careului mare, în dreapta portarului: 1-1. Putea fi și 1-2 în minutul 64, când Trandu a prins o torpilă de la 25 de metri lateral dreapta, mingea mușcând gazonul în fața portarului Zamfir, care a prins balonul, scăpat apoi în corner.

Liderul n-a iertat în cele din urmă iar după două cornere executate de Susan, Ciubotariu a înscris cu capul din careul mic, semnând o nouă victorie pentru Crișul.

CS Crișul Chişineu-Criș: Zamfir – Pătlăgică, Pavel, Nistor, Siminic – Haloș, Mihuța, Suslak, Susan – Modan, Velici.

Antrenor: Adrian Abrudean.

Rezerve la start: Pașcalău – Ciornei, Clej, Cocriș, Busuioc, Ciubotariu, Teședan.

Avântul Periam: Ciui – Moldovan, Artimon, Mureșan, Mihoc – Dobie, Oancia, Mînecan, Mager – Trandu, Tulcan.

Antrenor: Marius Stanache.

Rezerve la start: Holca – Olteanu, Laza, Stănilă, Siminiceanu, Gălățan, Ciobănică, Vidican, Toma.

Au arbitrat: Pal – Matica (ambii din Oradea) şi Zifceac (Aleşd). Observator de arbitri: Barjac (Zalău), delegat de joc, Gîț (Deva).

Cu 2-1 s-a impus și CS Șoimii Lipova, la Ghiroda, iar într-un alt meci jucat de la aceeaşi oră, la Caransebeș, ACS Progresul Ezeriş a încheiat la egalitate, 0-0 cu ACS Poli Timişoara.

Au jucat următoarele formaţii:

ACS Progresul Ezeriș: Birăescu (cpt) – Mărgan (min. 81, Lolea), Plută, Rimovecz, Dalea – Giurică, Derbac – Marian Musteţea, Marius Musteţea, Jinga – Neagu (min. 83, Străin).  

Antrenor: Constantin Dorian Arbănaş.

Pe bancă la start: Spînu, Drăgoi, Petruţ, Secula.

ACS Poli: Toma – Stoia, Sporin, Cochințu, Popa – Daminuță (cpt), Românu, Dorobanţu  (min. 83, Hitian) – Mitre, Toboșaru (min. 53, Chiriac) – Sevici.

Antrenor principal: Silviu Bălace.

Rezerve: Filip, Turdean, Chiriac, Turdean, Murariu.

Au arbitrat: Bădoiu – Tudor (ambii din Craiova) şi Căşuţ (Arad). Observator de arbitri Mocanu (Arad), delegat de joc: Biriş (Hunedoara).

Rezultatele etapei a 15-a și programul rundei viitoare – antepenultima din C8, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: