Arădenii au ars gazul de pomană: UTA – Petrolul Ploiești 1-1 (0-1)

Oricărei echipe i se poate întâmpla să evolueze neconvingător după o perioadă de inactivitate de trei luni, însă UTA a fost la a doua evoluție dezamăgitoare în toate atâtea partide disputate în competiția play-off.

Toată lumea se aștepta ca echipa arădeană să-și revină după înfrângerea cu Turris Turnu Măgurele, dar a fost o simplă iluzie, deoarece ieri a evoluat din nou modest. La un prim atac mai consistent ploieștenii au înscris lejer, Roumpoulakou pierzându-l din marcaj pe Deac. Gazdele au încercat să se apropie tot mai mult de poarta adversă, dar jocul păgubitor cu mingi aruncate de apărători direct la vârfuri nu le-a permis să aibă ocazii de gol.

După pauză UTA a reușit să egaleze din penalty la un fault în careu al portarului Avram asupra lui Buhăcianu. A urmat un joc anost, fără ca nici una dintre echipe să aibă ocazii clare de gol. De altfel, nici ploieștenii nu s-au remarcat printr-o evoluție deosebită. Pentru UTA nu este nimic pierdut, dar jucătorii trebuie să își revină și să abordeze cel puțin cele trei partide care au mai rămas cu mai mult curaj și cu mai multă eficiență.

*

UTA – Petrolul 1-1 (0-1)

Au marcat: 0-1 G. Deac (min. 23) care a reluat cu capul din apropiere o centrare a lui Țicu; 1-1, R. Moise (min. 48) din lovitură de la 11 metri, la un fault în careu al portarului Avram asupra lui Buhăcianu.

UTA: Iacob – Bustea, Melinte, Fl. Ilie, Roumpoulakou – Isac, R. Moise – Miculescu (min. 46 Oroian), C. Rus (cpt.) (min. 46 A. Ioniță) – Ursu (min. 67 Ciucur), Buhăcianu.

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Balauru, Puscaș, Vulturar, Crișan.

Petrolul Ploiești: Avram (cpt.) – Sîrghi (min. 81 D. Enache), Răuță, Manolache, Țicu – G. Deac (min. 78 M. Bratu), Meza Colli, Pierce, Șaim – Blănaru, Arnăutu (min. 65 Marineasa).

Antrenor: Costel Enache.

Pe bancă: Lungu, Apostolachi, Nițescu.

Cartonașe galbene: Moise, Bustea, Oroian, Avram, Blănaru, Arnăutu.

Arbitri: Horațiu Feșnic (Cluj) – Ciprian Damșa (Satu Mare), Szabo Gerö (Cluj). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare). Observatori: Viorel Lolea (Reșița), Zaharia Ciev (Timișoara).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: