Armin Mada (Politehnica): ”Motivația vine din setea de victorie și dinspre public, galeria care te va susține”

Titularizat sâmbăta trecută fundaș dreapta în locul căpitanului Denis Radu – accidentat, apărător lateral într-o linie defensivă cu Bocșan, Germinio și Taub, juniorul Armin Mada a făcut față cu brio între seniorii Ligii 2 în întâlnirea Politehnicii cu nou-promovata Minaur, deși în sistemul juvenil joacă fundaș central la alb-violeții Timișoarei, semn că așchia nu sare departe de trunchi. Călin Mada a avut anii săi la prim-divizionarii viola, tatăl activând actualmente în staff-ul tehnic al Ripensiei, gazdă sâmbătă de la 11 a duelului de pe Bega în eșalonul secund, pe când fiul Armin se arată a-și păstra postul la vizitatori, după ce antrenorul său, Octavian Benga, a remarcat la întâlnirea de astăzi cu presa că ”la nici 17 ani este unul din Academia Politehnicii care a jucat titular în Liga 2, junior de 2005.”

Armin Mada a început prin a-i mulțumi lui ”Mister”, după cum a făcut referire la Benga, pentru a-i fi ”acordat o șansă să arăt ce pot, iar acum suntem foarte motivați, mai ales că este un derby local. Simt o schimbare la antrenamente in bine și 100% că o să fim fericiți cu cele 3 puncte sâmbătă la ora 13. Nu vreau să pun mai multă presiune, e ca orice joc, iar dacă joc, să las o impresie bună.”

”Motivația vine din setea de victorie și dinspre public, galeria care te va susține. Politehnica este un club de tradiție, mereu ajutat de suporteri, și să fiu mândru că pot juca la Poli.”

Armin Mada, care joacă fundaș central la juniorii Politehnicii, a adăugat: ”Nu pot zice că-mi displace fundaș dreapta, și joc unde are nevoie Mister de mine, să dau 100%.”

Cele spuse la conferința de presă de antrenorul său, Octavian Benga, aici.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: