Arsenal Bucovăţ, gazdă uitucă, terfeleşte Cupa României

Din ciclul celor întîmplate sub oblăduirea AJF Timiş… Arsenal Bucovăţ, gazdă în această seară a unei dispute din Cupa României ce venea ca o revanşă la recentul blat de tort tot de pe CFR, 5-4 cu vişiniii Timişoarei, în campionat, a sfidat şi pe mai departe întrecerile, trecînd acum de la jocuri de culise la neprezentări. Să fie oare răsplata pentru acele 3 puncte din Divizia D Timiş? Oricare ar fi răspunsul, o atitudine care în orice fotbal civilizat ar fi sancţionată ca atare. Dar cine oare să aplice sancţiunile în trista noastră bătătură?

Daniel Oberşterescu (stînga) părăsea terenul la precedentul "duel" CFR - Arsenal, în semn de protest faţă de mascarada produsă...

Altfel, după ce marţi s-au disputat 3 jocuri încheiate cu surprize, toate echipele din Campionatul Județean calificîndu-se în faza superioară, şi anume sferturile de sîmbătă, Unirea Sânnicolau Mare – Spartak Gottlob 4-2, Cocoşul Orţişoara – Juventus Pișchia 7-1 şi Timișul Şag – Mureșul Igriș 3-5, miercuri s-au mai decis alte 3 sfertfinaliste timişene, şi anume Unirea Cernăteaz – AS Unirea Peciu Nou 2-0, Real Dragşina – Dumbrăviţa 3-1 şi Progresul Gătaia – Deta 4-2. Plus acest ruşinos Arsenal Bucovăţ – CFR Timişoara 0-3 (forfait).

Miercuri la ora 18, arena de la Gara Mare trebuia să găzduiască unul dintre jocurile programate în faza judeţeană a optimilor de finală ale Cupei României.

Surpriză şi pe undeva nu prea, ne-a fost dat să vedem şi să aflăm că meciul nu se mai dispută, întrucât echipa gazdă, în acest caz Arsenal Bucovăţ, nu a binevoit să onoreze această competiţie de mare amploare. Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă de acest joc ar fi depins retrogradarea echipei şi să fi fost programat în ultima etapă…

Dar multe alte întrebări ar fi de adresat, rămase ca de obicei fără răspuns…

În aşteptarea acestui meci, în tribună s-au aflat doi jucători, şi anume Daniel Oberşterescu. aflat în ultimul an de contract cu vişiniii, și prietenul său George Zaharia (FC Argeş). De menționat faptul că fundaşul lui CFR Timişoara nu a mai evoluat în meciurile oficiale de la jocul de campionat cu Arsenal Bucovăţ, cînd a părăsit terenul la începutul reprizei secunde, în semn de revoltă şi protest faţă de mascarada petrecută pe gazon, şi avînd drept finalitate un 4-5 de mai mare jena fotbalului.

Mîine are loc derby-ul optimilor, în Freidorf, FC Auto – CSM Lugoj.

 

 

 


 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Arsenal Bucovăţ, gazdă uitucă, terfeleşte Cupa României

  1. sugus spune:

    tu meriti sa fi f*t*t in c*r, si familia ta la fel, esti un jegos de ziarist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: