Arsenal Flacăra Făget, a treia victorie la rînd acasă: 3 goluri în primele 5 minute după pauză

Dacă fruntașele au fost astăzi ceva mai zgîrcite cu golurile, în schimb tinerii lui Arsenal Flacăra Făget au profitat de vizita penultimei clasate, din Timișoara, juniori cărora le-au administrat 5 goluri, deja în primele 50 de minute, dintre care ultimele 3, imediat după pauză.

Astfel, elevii lui Adrian Brazovan au ajuns la al treilea succes la rînd acasă, semn că au revenit pe făgașul normal, după un start în retur marcat de dispute cu primele clasate, mai puțin abordabile. A fost Arsenal Flacăra Făget – Avântul Bobda (Luceafărul) 5-2 (2-1), Oprea deschizînd scorul în minutul 4, de pe flancul stîng, cu un șut din unghi, și marcînd apoi și în minutul 48, ca parte a unei triple iuți lovituri a gazdelor, la reluare. Au mai înscris Nechita, în minutul 23, Stănilă (46) și Țofei (49), respectiv Filip (31) și Neagu 73 – autogol.

O revanșă la scor, după ce înaintea Paștilor făgețenii cedau abia în prelungiri la Dumbrăvița, cu 1-0. Iar cele 3 puncte au fost rezervate cu dedicație lui Răzvan Benescu, care astăzi a împlinit 24 de ani. Mulți înainte! ”Sperăm să mai acumulăm cel puțin 9 puncte și să ne atingem obiectivul menținerii în D, cu această tînără echipă”, a conchis antrenorul-jucător Brazovan.

Arsenal Flacăra Făget: Manzur – Jivan, Neagu, Moroaică, Răzvan Benescu – Nechita (Lupulescu), Brazovan (Căliman), Sergiu Benescu (Haluska), Stănilă (Papuc) – Oprea, Țofei. Pe bancă: Gheban, Stoica, Pamfiloiu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: