Arsenal Flacăra Făget detonează bomba: prime puncte tocmai la până acum invincibila Pobeda

Arsenal Flacăra Făget a făcut uitate dificilele dueluri cu ASU Politehnica și de la Ghiroda, retezându-i în intermediara de astăzi invincibilitatea lui Pobeda Dudeștii Vechi, tocmai în fieful ”bulgarilor”: 0-1 (0-1). Jivan a obținut penalty-ul iar Alexandru Neagu l-a transformat, în minutul 25…

Arsenal Flacăra Făget, care pornea în noul sezon contra lui ASU Politehnica Timişoara cu un 2-9 (1-4), s-a impus în cele din urmă în etapa a IV-a a Diviziei D Timiş 2013-2014, 1-0 tocmai la Pobeda, după ce stătea sâmbătă

 

”A fost miercuri!” a mai putut rosti Petre Mirciov, antrenor al Pobedei, mâhnit de primul eșec stagional.

 

De cealaltă parte, Adrian Brazovan, intrat pe parcurs, a explicat că ”bomba” n-a fost chiar o… minune: ”O victorie muncită, după un meci frumos, cu o bună primă repriză, cu câte două mari ocazii de fiecare parte în primele minute. A doua a avut o dominare teritorială a Pobedei, cu ocazii de gol, dar și noi am avut. Față de primul eșec, am spus că a fost o întâmplare acel 2-9 cu ASU Poli, iar în cea de-a doua partidă am mișcat deja mult mai bine. Cu încredere se pot reuși mai multe! Iar locul ocupat nu reflecta valoarea băieților noștri… Suntem acolo, undeva în prima jumătate, opinez eu. Suntem bucuroși pentru primele puncte dar începutul de sezon a fost chiar greu, cu ASU Poli, cu Ghiroda, acum la Pobeda… Și anul trecut am avut jocuri grele la început, la CFR, și altele, și am pornit greu, dar a venit Mama Mia și am câștigat…”

Pobeda: Stoianov – Piloiu, Fibișan, Blaga, Ismail – Rafael Mirciov, Sebastian Budur (fratele de-acum coechipierului său Toma; sosit de la Național Sebiș), Gabără, Rusu – Kalapiș Novac.

Au mai jucat: Augustinov, Bratan.

Pe bancă: Niță, Ciocani, Toma Budur, Gh. Mirciov, Micluț.

Arsenal Flacăra Făget: Ulmet (la debut; de la Cocoșul Orțișoara) – Nechita (Gheban), Moroaică (Brazovan), Căliman, Stănilă – Jivan, Neagu, Mihali, Bârză (Răzvan Benescu) – Neagu, Nastor (Pamfiloiu).

Pe bancă: Manzur, Ionescu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sapte = 0

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: