Arsenal Flacăra pe 5, după al patrulea succes în deplasare: Timişul Şag – Făget 1-2 (0-1)

Flacăra Făget a încheiat în trombă turul Diviziei D Timiş, cu 3 victorii la rând respectiv 6 în ultimele 7 meciuri, izbutind astfel să urce pe locul 5 în ierarhie.

„Mai mult decât excelent! Mai mult decât mulţumit”, a spus Adrian Brazovan la final, după victoria cu 2-1 la Şag, a patra în deplasare pentru tânăra formaţie făgeţeană, după cele obţinute la Dudeştii Vechi, în Freidorf, cu FC Auto, şi la Orţişoara. Est-timişenii s-au impus astăzi, în etapa a XVII-a, la Şag, în faţa Timişului, iar Arsenal Flacăra speră acum să încheie sezonul în curs mai sus decît pe locul 9, ocupat la finele stagiunii trecute.

Notabil pentru revelaţia turului ligii a patra, care a pierdut un singur joc pe teren propriu, în etapa inaugurală, cu liderul ASU Politehnica, toţi cei 25 de componenţi ai lotului au jucat în tur, cu atât mai salutar cu cât numeroşi jucători sunt tineri localnici, chiar juniori, cum a fost cazul şi astăzi, de exemplu în cazurile lui Stănilă şi Mihali, în vârstă de 18 ani, respectiv Pamfiloiu, de 16 ani.

„A fost un meci frumos, în care ne-am prezentat bine iar în partea a doua am creat situaţii foarte bune. Însă ne-am jucat cu ocaziile şi pe final puteam fi egalaţi, în faze în care Timişul a avut şi două bare. La 2-0 puteam închide meciul”, a adăugat Brazovan.

O centrare expediată de Răzvan Benescu, jucătorul meciului, de pe stânga, a fost reluată cu capul de Jivan, care a deschis scorul în minutul 38: 0-1.

Oaspeţii aveau să se desprindă la mijlocul părţii secunde, când o pasă a lui Jivan i-a întors favorul lui Benescu. Acesta a marcat din colţul careului de 16 metri, în colţul lung, jucătorul de 24 de ani dublând avantajul vizitatorilor, care au serbat triumful în Complexul Studenţesc, la Restaurantul Roma.

Timişul ar fi putut măcar egala, după ce a ochit bara atât la 0-2 cât şi la 1-2, cei din Şag reducând din handicap prin Leo Chitescu, din penalty, după o infracţiune comisă de Bârză.

Arsenal Flacăra a câştigat graţie lui Ulmet – Stănilă (accidentat; 46, Brazovan), Căliman, Moroaică, Răzvan Benescu – Nastor (75, Pamfiloiu), Mihali, Ţofei, Bârză – Jivan, Oprea.

Pe bancă: Manzur – Haluska, Tuchiluş.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: