AS Coşteiu iernează în fotoliul de lider în Campionatul Municipal Lugoj

Campionatul Municipal Lugoj, de la nivelul eșalonului șase, a completat parcursul din sezonul de toamnă cu ultima etapă a turului, desfășurată la sfârșitul acestei săptămâni, cu excepția meciurilor AS Cladova – Belinţ şi Racoviţa – Pădureni, care au fost reprogramate şi se vor juca probabil duminica viitoare.

După duşul rece din etapa trecută, când a încheiat la egalitate pe propriul teren, 3-3 cu Micro 2 Lugoj, liderul AS Coșteiu a reușit în ultima etapă o victorie la limită în deplasare la Margina, dar cu multe emoţii, înscriind din nou în prelungiri, în minutul 90+2.

AS Margina – AS Coşteiu 4-5 (3-2), cele cinci goluri pentru liderul de toamnă fiind marcate de Valentin Păgăceaş (min. 28, 69), Florin Cădariu (min. 40), Daniel Merticaru (min. 50) și Ovidiu Zepa (min. 90+2).

Astfel, la finalul turului, cei din Coșteiu au bilanțul 14 12 2 0 53-15 38 de puncte.

Lotul folosit în turul campionatului de antrenorul principal Cristian Indricău şi secundul Petru Cuzman este alcătuit din Alexandru Moisă, Marian Marcu, Robert Vlaicu, Lucian Paulescu, Gheorghe Zernic, Florin Cădariu, Robert Kareta, Grancea Ovidiu, Alin Jivan, Daniel Meticaru, Flavius Cshauder, Andrei Buz, Ovidiu Zepa, Valentin Pogăceaş, Cătălin Vlaicu, Ciprian Chiraşcu, Roberto Telbisz, Sebastian Neidoni.

Singura echipă care nu a cunoscut înfrângerea, dar a încheiat două meciuri la egalitate, îl are ca golgheter pe Alin Jivan, cu 12 reușite, iar după cum ne-a declarat antrenorul principal Cristian Indricău, ”obiectivul nostru este promovarea în Campionatul Judeţean. Trebuie să revenim acolo unde ne este locul! Chiar dacă avem un avans de 7 puncte, sigur nu va fi uşor, întrucât în spatele nostru sunt trei echipe care doresc să termine pe locul I, Belinţ, Chizătău şi Ohaba Forgaci”. Medic al echipei este doamna Oana Păgăceaş.

*

CS Bega Belinț – AS Avântul Chizătău 1-1 (1-0).

Meciul s-a jucat pe terenul din Chizătău şi s-a încheiat la egalitate, un rezultat care nu ajută pe nici una dintre combatante. Gazdele au deschis scorul în minutul 35, prin Adrian Morgotan, iar în mitanul secund cei din Chizătău au egalat în minutul 79, prin Lucian Ionescu, dar și cu concursul arbitrului asistent Vlad Boicu, care a trecut cu vederea un ofsaid de circa trei metri. ”Autorul golului egalizator a plecat 3 metri din ofsaid, văzut de cei peste 100 de spectatori”, după cum ne-a declarat preşedintele clubului Adin Buză. ”Noi vom face un memoriu pentru această greşeală voită din partea arbitrului Boicu, chiar nu ştiu cât ne va ajuta, dar noi am pierdut două puncte”. Totodată, ne-a mai semnalat și că un membru din partea Biroului Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, Alexandru Nagy, s-a aflat în cabina arbitrilor la pauza meciului.

La fluierul arbitrului Ioan Copaci au jucat următoarele formaţii:

Belinţ: Grecu – Făgeţan, Bek, Vlaicu, Cristof Ştefănescu, Roşie, Deian Ştefănescu, Morgotan, Şonda, Robert Fekete, Paulescu.

Au mai jucat: Golomboş, Tiberiu Fekete.

Antrenor Dan Bidiviu

Chizătău: Marian Popa – Oprescu, Mircea Popa, Mândruţ, Mitrache, Raul Buză, Tomescu, Ionescu, Safta, Mihăescu, Alex Băran.

Au mai jucat: Alin Băran, Poenaru, Gigi Popa.

Și două neprezentări… Cei din Tomeşti nu s-au aliniat în meciul pe care îl aveau de jucat la Micro 2 Lugoj, iar Micro 1 Lugoj nu s-a prezentat acasă cu Ohaba Forgaci. Un jucător al echipei gazdă ne-a spus sub protecția anonimatului că ”noi nu mai jucăm de trei etape, nu ştiu de ce nu ne scot din campionat, că noi nu mai avem jucători”.

Progresul Racoviţa a reuşit o victorie la limită, 4-3 contra celor de la AS Cladova, care deţine ”lanterna roșie” chiar de la începutul campionatului. Iar echipa din Sinersig a învins la un scor de neprezentare acasă contra celor de la Dumbrava: 3-0 (1-0). În această ultimă etapă echipa Avântul Topolovățu Mare II a stat.

Clasamentul Campionatului Municipal Lugoj, pe coloana datelor tehnice.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: