AS FC Chişoda le urmează pe Avântul Jamu Mare, Unirea 2 Tomnatic şi Olimpia Darova din liga a VI-a „Promoţie” în „Judeţ”

Şi cea de-a treia serie din totalul celor 4 ale ligii a VI-a „Promoţie” Timiş şi-a încheiat odată cu acest weekend parcursul ediţiei de campionat 2022-2023, doar una mai rămânând în activitate, Seria a III-a „Municipală”, dar având şi aceasta verdictul stabilit în privinţa câştigătoarei întrecerii şi implicit a promovării în eşalonul 5, de „Judeţ”, AS FC Chişoda triumfând şi aceasta înainte de termen şi urmându-le în divizia superioară pe Avântul Jamu Mare – din Seria I, Unirea 2 Tomnatic – din Seria a II-a şi Olimpia Darova, din Seria a IV-a, care astăzi n-a mai avut de jucat în runda finală. Un tur de orizont.

Iar ultimele rezultate şi ierarhiile la zi sunt pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal. 

Punct final aşadar şi în Seria a IV-a, cu promovarea adjudecată din timp de gruparea Olimpia Darova, mai rămânând de-acum de jucat doar în cea mai „lungă” serie, încă două etape în „Municipal”, una cu meciuri jucate în devans din runda finală.

Seria I şi-a încheiat parcursul în urmă cu două săptămâni, Avântul Jamu Mare promovând în „Judeţ” cu un avans de 8 puncte, detaşat, 46, faţă de AS Inter Foeni, AS Cruceni şi Partizan Diniaş cu 38 de puncte fiecare.

Seria a II-a s-a încheiat săptămâna trecută şi a fost adjudecată de Unirea 2 Tomnatic, care a acumulat 56 de puncte, asigurându-şi titlul cu 4 puncte avans faţă de Viitorul Igriş (52 de puncte), pe locul trei fiind Şoimii Pesac, în completarea podiumului, cu 49 de puncte. 

Seria a III-a, cea mai „lungă”, mai are două etape de disputat dar cei de la AS FC Chişoda sunt deja matematic campioni ai întrecerii, conducând cu 67 de puncte şi fiind la un pas de titlu, urmaţi ierarhic de ACS Kids Sânmihaiu Român cu 60 de puncte, iar pe locul trei ASU Politehnica Timişoara cu 51 de puncte.

Timişul 3 Şag – AS FC Chişoda 3-5 (1-3).

Sebastian Petruş, David Cifor, Răzvan Burghelea şi Adrian Diacon cu două goluri, autori ai reuşitelor învingătorilor.

ACS Kids Sânmihaiu Român – Millenium 2 Giarmata 2-1 (2-1): Alexandru Şandor două goluri, respectiv Andrei Melnicenco.

Întreaga echipă a dedicat victoria sărbătoritului Mădălin Barbu, la aniversarea zilei de naştere.

LPS Banatul Timişoara – CS Giroc-Chişoda 7-0 (2-0).

Lucian Şiel a marcat două goluri, Daniel Onu tot două goluri, iar Emanuel Ştefan şi Samuel Cristea câte unul pentru „liceeni”.

Auto Timişoara – Srbianca Giuchici 6-0 (2-0): Raul Haleta, Ionuţ Pitic două goluri, Andraş Fechete, Alexandru Barbu şi Vlad Badea.

Portarul Hardău, de la oaspeţi, a ratat o lovitură de la 11 metri la scorul de 0-0, în minutul 14.

Porto Bega Timişoara – AS Roma Florin Pădurean 3-2 (2-0): Florin Iacob două goluri şi Claudiu Jovra, respectiv Mihai Hurdea şi Cătălin Grek.

ASU Politehnica – Atletico Timişoara 5-3 (2-2): Cristian Gălan două goluri, Ionuţ Buda, Alin Paleacu şi Cătălin Stănilă, respectiv Adrian Bungău, Paul Dănilă şi Gabriel Voicu.

Timişul Urseni – Gruppo Select 1-6 (0-3): Daniel Jurcuţ, respectiv Mircea David 3 goluri, Iulian David, Miladin Ştei şi Vlad Cristea.

Iar în întâlniri în devans contând pentru etapa 30 – ultima, Timişul 3 Şag – Millenium 2 Giarmata 4-3 şi ASU Politehnica – CS Giroc-Chişoda 4-3.

Seria a IV-a a fost câştigată de Olimpia Darova, deţinătoare a 77 de puncte, pe locul secund fiind cei din Ohaba Forgaci, iar pe locul trei urcând Steaua Roşie Stanciova.

În această ultimă etapă liderul a semnat o victorie fără joc. Olimpia Darova – Şoimii Ghizela 3-0 la „masa verde”, deoarece oaspeţii s-au retras din campionat.

Ocupanta locului secund, din Ohaba Forgaci, a învins cu 7-0 pe teren propriu echipa din Hitiaş.

VHP Pădureni – Steaua Roşie Stanciova 4-5.

Goluri ale învingătorilor au fost marcate printre alţii de Cosmin Codrean – două, Octavian Hau şi Emanuel Emi.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: