AS Gelu nu pierde nici la Beba Veche și promovează fără înfrângere din Liga a VI-a ”Promoție”

Capăt de drum în ediția 2018-2019 și în cea de-a doua serie a campionatelor ligii a VI-a de ”Promoţie” din Timiş, în schimb cel ”Municipal” din Lugoj mai are de disputat ultima etapă la sfârşitul săptămânii viitoare.

Scurt tur de orizont…

Seria I din Liga a VI-a de ”Promoție”

AS Gelu a promovat în ”Județ” şi a rămas singura echipă din Timiş care nu a cunoscut înfrângerea, în ultima etapă încheind la egalitate în deplasare la Beba Veche, 2-2 cu Triplex.

Meci palpitant la Satchinez, cu cei de la CSC Dudeştii Noi II, încheiat cu 4-3 după ce oaspeţii au condus cu 2-3, în final ambele echipe ratând câte o lovitură de la 11 metri. 

Un alt rezultat strâns a fost cel de la Pesac, unde gazdele au câştigat cu 3-2 partida cu vizitatorii din Iecea Mare.

Astfel, câștigând la limită acasă, Chinejana Chinezul Satchinez a încheiat cu 57 de puncte pe locul secund, iar Șoimii Pesac cu 56 de puncte, pe locul 3.

Din Seria a II-a de ”Promoție”, încheiată în urmă cu două săptămâni, Juventus Pișchia a promovat în liga a cincea.

*

Campionatul Municipal Lugoj

Lider și în continuare, CS Bega Belinţ, cu 64 de puncte și virtual promovat în ”Județ”, câştigând la ”masa verde” penultimul meci, care trebuia să se dispute pe terenul din localitatea Chizătău la ceas matinal în compania ultimei clasate, AS Cladova.

Oaspeţii nu s-au prezentat la meci și se pune întrebarea cine va suporta cheltuielile pentru organizarea partidei, nu de alta dar delegaţii AJF Timiş, inclusiv arbitrii, au încasat baremul de arbitraj solicitat, chiar dacă întâlnirea nu a mai avut loc.

În fine, scorul etapei s-a înregistrat la Margina, învingătoare cu 10-0 acasă cu cei de la Stanciova, pe când ocupanta locului secund, Avântul Chizătău, a învins în deplasare cu 1-2 echipa din Sinersig, într-un meci jucat pe terenul din Ohaba Forgaci.

Rezultatele complete în Liga a VI-a și clasamentele, pe coloana dreaptă.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: