AS Recaș elimină în nocturnă o echipă de eșalon superior și se califică în turul 3 al Cupei României

Faza secundă la nivel județean din Cupa României, criteriu de calificare pentru viitoarea ediție la nivel național a întrecerii, 2019-2020, s-a încheiat joi seară în orășelul vinului, formația locală din liga a V-a dispunând de o divizionară D și calificându-se astfel pentru turul 3 al competiției timișene: AS Recaş – CSO Făget 3-1 (2-0).

Calificată la scor din turul inaugural al întrecerii, 7-0 în meciul cu o proaspătă grupare din Campionatul Municipal Lugoj, ASC Crvena Zvezda Stanciova, într-un meci jucat pe 20 septembrie la Recaș, formația antrenată de Sorin Micșa a mai trecut un hop și în disputa de joi de la ora 19, pe același teren, trecând de făgețenii clasați pe penultimul loc înaintea etapei a X-a din Divizia D Timiș.

Așadar, dacă miercuri, în prima zi a fazei secunde la nivel județean a Cupei României, divizionarele D s-au calificat fără excepție în condiții de deplasare, în schimb joi n-a mai fost cazul, AS Recaș alăturându-se Voinței Ionel între formațiile care au mers mai departe din eșaloane inferioare, Voința de pe palierul eșalonului șase, de ”Promoție”, iar ”verzii” din orășelul vinului din Campionatul Județean Timiș, liga a V-a, în care se situează pe locul 3 în Seria a III-a, după 7 etape, deținători a 15 puncte, în urma liderului cu punctaj maxim CS Phoenix Buziaș și a Avântului Topolovățu Mare, cu 18 puncte.

Elevii lui Sorin Micşa au învins cu 3-1 prin golurile marcate de Cosmin Codreanu în minutul 5, Alexandru Rotariu în minutul 37, 2-0 la pauză, şi Raul Hantea în minutul 84, după ce oaspeţii reduceau din handicap prin Horea Onae în minutul 75.

Au jucat următoarele formaţii:

AS Recaş: Mona – Sălăjan, Lazea, Pavel, Mărgărita, Tiugă, Rotariu, Cristescu, Zoiţa (min. 76, Hantea), Velescu, Codrean (min. 65, Lascu).

Antrenor Sorin Micşa.

Pe bancă: Botnar, Boc, Grecica, Demian.

CSO Făget: Lascu – Pamfiloiu (min. 65, Curelaru), Gruneanţu, Popovici, Schmidth (min. 46, Trofin), Dănăilă (min. 80, Gafincu), Ionescu, Văcaru (min. 46, Dumitrescu), Bîrză, Onae, Simedroni.

Antrenor Adrian Brazovan.

Pe bancă Samir Manole.

Au arbitrat: Ioan Copaci – Vlad Boicu şi Alexandru Nagy. Observator de arbitri Ioan Franţ, iar delegat de joc Ioan Lăzărescu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 18

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: