As-Salaam Alaikum

Ovidiu Păcurariu revine în rubrica ÎNTRE RAȚIUNE ȘI PASIUNE cu remarci pe seama mediatizării traiectoriei fostului antrenor al Stelei dar nu numai…

Așadar…

”Alegerile președințiale au bulversat puțin activitatea fotbalistică de la noi. Totuși, cel mai mult m-a surprins comentariul lui Mihai Mironică de la sport.ro, la finala Cupei Campionilor Asiei dintre Al-Hilal și Western Sydney Wanderers…

După ce că aproape ne-a obligat să devenim suporterii felahilor, a continuat să îl ridice în slăvi pe Laurențiu Reghecampf, antrenorul saudiților, care, printre alte inepții, a susținut că întâlnește o echipă cu care nu va avea probleme. Ce probleme a avut, s-a văzut clar!

Australienii au prezentat o echipă disciplinată, care s-a apărat exact, având un portar de excepție. Totul a culminat cu încercarea penibilă a aceluiași Mironică să-i scuze pe jucătorii saudiți, care, la sfârșitul partidei s-au comportat ca niște derbedei, scuipându-i și lovindu-i pe australienii ce se bucurau moderat de succes. Infatuarea lui Reghecampf l-a costat din nou și a pierdut finala. Așa se întâmplă când pui banul mai presus de orice!

Aceste gogomănii le-au făcut să pălească pe cele susținute de alți colegi ai lui Mironică. Aceștia au pledat cu încăpățânare că partida Steaua-Dinamo este un derby. Ulterior acest „mare derby” s-a dovedit a fi un „fâs”. În general, noțiunea „derby” este folosită la cursele de cai din Epsom (Anglia)…

Să-l lăsăm pe generalul Iordănescu să pregătească în liniște și în cele mai mici amănunte partida naționalei cu Irlanda de Nord. Ar fi bine ca suporterii să ia aminte că am scăpat ușor după incidentele de la partida cu Ungaria și să aibă un comportament civilizat!

Să notăm revenirea lui ACS Poli pe primul loc al clasamentului, chiar în ultima etapă a turului. Acest fapt face ca întrecerea din retur să fie și mai palpitantă, dar numai între două combatante. Din păcate, atât FC Caransebeș, cât și Șoimii Pâncota au suferit înfrângeri și viața lor în divizia B devine tot mai grea. Chiar dacă echipa din Caransebeș îl are antrenor pe Alin Artimon, totuși nu se regăsește și suferă eșec după eșec.

Schimbare de lider în liga a III-a, seria a IV-a! Cei de la Becicherecul Mic au profitat de faptul că Național Sebiș a stat și, după victoria de la Giarmata, s-a instalat pe primul loc. Oricum, în această serie întrecerea este mult mai spectaculoasă, mai ales că UTA Bătrâna Doamnă s-a apropiat amenințător de lider”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: