Asistenţa medicală, lipsă: Universitatea Politehnica Timişoara – Universitatea Oradea 0-3

Universitatea Politehnica Timişoara a ieşit dizgraţios din scena seriei vestice a Campionatului Naţional Universitar de fotbal al României, printr-o înfrângere pe teren propriu cu 0-3 în absenţa asistenţei medicale la partida din etapa a VI-a şi ultima a Grupei I, programată astăzi de la ora 18 cu Universitatea Oradea.

După 5 înfrângeri, alb-violeţii sperau să pună punct participării la ediţia inaugurală a competiţiei studenţeşti cu o victorie de palmares, care a survenit însă doar sub forma unui joc amical, disputat în cele din urmă conform înţelegerii între cele două formaţii studenţeşti, dar fără a conta în ierarhie.

Politehniştii de pe Bega au învins cu 4-2 (0-0), prin reuşitele lui Berbece, de două ori, Codrean şi Paulevici, însă rezultatul serii este de fapt 0-3, centralul Gheorghioiu rămânând pe bună dreptate neînduplecat în a nu fluiera startul disputei.

Bihorenii, alcătuind divizionara D cu acelaşi nume, au încheiat astfel seria pe locul 3, cu 7 puncte din 18 posibile, UPT sfârşind ultima, cu 6 eşecuri din tot atâtea apariţii. Derby-ul UVVG Arad – UVT va decide zilele viitoare reprezentanta acestei serii în turneul final de 4 echipe din 19-21 iunie, de la Timişoara.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Sport Universitar și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: