ASO Deta nu se prezintă în Cupa României la Dudeștii Noi, AS Peciu Nou și Avântul Periam se califică în deplasare în semifinale

Faza judeţeană pe Timiș a Cupei României a programat după-amiază primele 3 partide eliminatorii din turul sferturilor de finală în sezonul 2018-2019, cu începere de la ora 14:30, urmând ca ultimul meci să se joace pe 30 noiembrie tot de la 14:30, între AS FC Bazoşu Vechi și Voinţa Maşloc. Însă cele 3 întâlniri au fost în cele din urmă doar două…

Căci jocul CSC Dudeştii Noi – ASO Deta nu s-a mai desfășurat în acest tur 4 al fazei judeţene Timiş în Cupa României, dat fiind că echipa oaspete, învingătoare vineri în deplasare în etapa a XIV-a din Divizia D Timiș și clasată pe locul 12, nu s-a prezentat pe terenul colegei de eșalon nou-promovată și situată pe 4 în aceeași ierarhie. În consecință, CSC Dudeștii Noi a pătruns în semifinalele ediției în curs fără a transpira în sferturile acasă, 3-0 la ”masa verde”.

Non-combat care conturează întrebarea lansată de delegați ai unor echipe calificate în această fază, nemulțumiți în privința programării întâlnirilor eliminatorii la mijlocul acestei săptămâni, și care au căzut pe gânduri: oare nu se putea ca partidele acestea să fie programate la sfârşitul turului? Răspunsul le poate fi oferit de AJF Timiș.

S-a și jucat astăzi în turul 4, iar ”buturuga mică” de pe locul 9 în Seria a II-a la finele celor 11 etape ale turului în Liga a 6-a ”Promoție” a fost rostogolită pe margine și afară din cursă de vizitatorii rulând două divizii mai sus: Voinţa Ionel – AS Peciu Nou 2-6 (1-3).

Denis Bud a marcat trei goluri, din nou vioara întâi pentru echipa sa, completat fiind din tabăra ocupantei locului 10 în Divizia ”D” Timiș înaintea ultimelor 3 etape din tur de Marius Rus, Cosmin Gorbe şi Cornel Bud. În replică, reușitele merituoasei sfertfinaliste din ”Promoție” au fost semnate de Andrei Şchiopu şi Gabriel Cosma.

A mers mai departe și a șasea clasată în ”D” Timiș, și tot în condiții de deplasare, chiar și așa răsturnând scorul după pauză, pe terenul colegei de eșalon de pe locul 3: ACS Carani –Avântul Periam 2-3 (2-1).

1-1 se înregistra acum puțin peste o lună în același meci direct dar din campionat, tocmai în runda de la mijlocul turului, pe 30 septembrie, vizitatorii izbutind astăzi un rezultat și mai bun, de calificare în semifinalele întrecerii.

Ionuţ Pîrjol şi Kayondo Mahadi Mahrez au marcat pentru cei din Carani în repriza I, însă Ionuţ Ologu, Cornel Mihalache – din lovitură de la 11 metri, și Răzvan Trandu au înscris golurile calificării Avântului. Iar astfel, în ultimele două meciuri pe două fronturi, fostul lider din liga a IV-a a încasat nu mai puțin de 12 goluri, marcând în schimb numai două goluri.

Completarea careului din semifinale, la finele lunii în curs, un duel eliminatoriu între gazdele de pe penultimul loc în ”D” Timiș dintre formațiile rămase în cursă în urma retragerii lugojenilor și ocupanta poziției a opta, ACS Voința Mașloc. Până atunci însă, începând cu meciurile de sâmbătă de la ora 11 de la Mașloc, Orțișoara și Peciu Nou, antepenultima etapă a turului în liga a IV-a timișeană. Programul rundei a 15-a și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 6 = patruzeci doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: