Aşteptând să sufle în Flacăra, Chişoda bate la pas „pe Textila”: 3-0 cu Dumbrăviţa

Viţan, în minutul 40, Lupulescu, în minutul 52, şi căpitanul Abu Lebda, în minutul 81, au marcat golurile concludentului succes repurtat de FC Chişoda sâmbătă pe terenul Textila, în deplasare la CS Dumbrăviţa, fotbaliştii pregătiţi de profesorul Cristian Safta dovedind astfel că sunt într-o bună formă sportivă pe final de sezon, al cărui eroi ar putea deveni la punctul culminant oferit de disputa de sâmbăta viitoare, în ultima etapă, când vor fi vizitaţi de liderul Flacăra Făget, care nu-şi va permite luxul să piardă.

FC Chişoda s-a impus în deplasare în formula Szofran – Ilcău (Golea), Gavriluţă, Moga, Viţan – Gherman, Glodeanu, Filimon (Dobre), Lupulescu (Oprescu) – Abu Lebda (cpt), Bucure (Lefter). Rezerve neutilizate: Holca – Buta, Bulaichi.

În prealabil, miercuri, FC Chişoda dispusese într-un joc amical cu 4-2 de LPS Banatul juniori B, Lefter, Buta, Bucure şi Glodeanu punctând pentru divizionara D respectiv Vaştag, din lovitură de la 11 metri, şi Călin pentru formaţia pregătită de profesorul Cristi Petcu, şi care se află în faţa alinierii în faza zonală a Campionatului Naţional, pe care o vor găzdui începând de joi. Buia, unul dintre internaţionalii de juniori aliniaţi de LPS, a şutat în bară dintr-o lovitură de la 11 metri).

Jocul Spartak Gottlob – FC Chişoda, din etapa viitoare, penultima a Diviziei D Timiş, programată miercuri de la ora 18, s-ar putea disputa în devans, marţi seară, în nocturnă, ca unică soluţie agreată de oaspeţi pentru desfăşurarea partidei la lumina reflectoarelor, şi nu miercurea seara.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = noua

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: