ASU Poli, al doilea eşec la rînd, Banatul ´96 bate 3-0 iar Solventul la masa verde

Campionatul Municipal, liga a VI-a, a programat săptămîna aceasta etapa a 16-a, derulată din 30 aprilie pînă vineri 4 mai, şi în care scorul rundei a fost înregistrat de FC Politehnica 2002, care a întrecut pe CFR cu 12-0, reușind unul din cele mai bune jocuri din campionat. În schimb liderul ASU Politehnica este în cădere, suferind a doua înfrângere consecutivă. Tot în această serie, trupa lui Marcel Romanescu, Electrica, a suferit o înfrângere la un scor de forfait în fața celor de la LPS Banatul, generaţia 1996. În sfârșit, echipa lui Rică Scorobete a învins în deplasare, la AS Luceafărul, cu 6-3.

Înainte de a vă face cunoscute toate rezultatele din „Municipiu”, iată şi decizia din partea Comisiei de Disciplină de pe lângă AJF Timiş, şi anume… Solventul Timişoara – AS Diniaş 3-0 (forfait). După cum se cunoaște, în etapa trecută a Campionatului Județean, seria a II-a, Solventul a întâlnit pe teren propriu echipa AS Diniaș, vizitatorii reușind o victorie la limită, 2-1. După terminarea jocului, delegatul echipei Solventul, Eugen Csato, a contestat substituirea unui jucător, care era legitimat la Unirea Peciu Nou, club din Divizia D Timiş. Acesta nu s-a prezentat la confruntarea de la sfârșitul meciului, când a fost convocat de către oficiali. În consecinţă, Comisia de disciplină a luat în considerare toate cele întâmplate și a hotărât următoarele: jocul s-a omologat cu 3-0 pentru Solventul Timișoara, jucătorul substituit, Frenț Daniel, a fost suspendat două etape, iar echipa din Diniaș a fost penalizată cu suma de 300 de lei.

Dar iată rezultatele înregistrate în seria I a Campionatului Municipal: FC Timişoara 2002- AS CFR Timișoara 12-0, AS Luceafărul – Electrometal 3-6, CS Electrica – LPS Banatul 1996 0-3, CS Bega – ASU Politehnica 4-2, CS Milenium Giarmata- Rapid Săcălaz 3-4.

Etapa viitoare, 07-11.05.2012: CFR – Avicola, Electrometal – Electrica, Banatul- CS Bega, Rapid Săcălaz – FC Timișoara 2002, ASU Poli – Milenium Giarmata, Șag III – Luceafărul.

În seria a doua, rezultate normale, victorii în lanț pentru gazde, acestea fiind următoarele: Real Dragșina II – CS Timișul Șag II 5-2, AS Agronomia- Lorena Giarmata Vii 2-1, Srbianca Giuchici – Informatica 5-3, Frontiera – Fortuna Covaci 5-4, Arsenal Armata – Fan Taxi 6-0. Etapa viitoare: Timișul Șag- Agronomia,Lorena Giarmata Vii – Srbianca Giuchici, Informatica – Frontiera, Fan Taxi – Real Dragșina, Timișul Albina- Arsenal Armata, Termo – Covaci.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Municipiu, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la ASU Poli, al doilea eşec la rînd, Banatul ´96 bate 3-0 iar Solventul la masa verde

  1. Eugen spune:

    numele e Eugen Csapo….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: