ASU Politehnica Timișoara – Real Dragşina 4-2 (2-1): favoriții, nesiguri înaintea derby-ului CS Ghiroda – ASU. Și golgeterii Diviziei D Timiș!

Este doar pentru a patra oară în actualul sezon ca liderul ASU Politehnica Timișoara, învingător pe linie mai puțin într-un meci acasă cu Pobeda Dudeștii Vechi, încheiat la egalitate, să primească două goluri într-o partidă din campania în curs a ligii a IV-a, după rezultatele de 9-2 la Făget, în runda I, 5-2 cu Timișul Șag, în etapa a III-a, și 3-2 cu Unirea Sânnicolau Mare, la finele turului: ASU Politehnica Timișoara – Real Dragşina 4-2 (2-1).

În ceea ce-i privește pe oaspeții cu 16 înfrângeri din totalul celor 19 apariții până înaintea deplasării de astăzi, Real Dragșina mai pierdea doar în 5 dăți la diferențe mai mici sau egale cu două goluri, marcând de numai 6 ori de cel puțin două ori într-un meci.

Ultimul joc al etapei a XXI-a în Divizia D Timiș s-a disputat astăzi de la ora 11 pe terenul ”Ştiinţa”, între poli opuşi ai clasamentului, liderul alb-violet prezentându-se la cel de-al patrulea joc oficial din 2014 după clare succese la zero, 6-0 acasă cu cei din Făget și Șag respectiv 7-0 la Peciu Nou, iar ocupanta locului 17 după înfrângeri cu 0-5, acasă cu Dumbrăvița și la Șag, plus un draw pe teren propriu, 1-1 cu jimbolienii.

Surprinzător însă, ”lanterna roşie” a reuşit să deschidă astăzi scorul prin Anghel, în minutul 10, elevii lui Paul Codrea reuşind după acest duș rece să puncteze până la pauză de două ori, prin Vişan, în minutul 29, şi Făgeţan (42).

La reluare, probabil muştruluiţi la pauză pentru jocul practicat, ”violeții” au izbutit să înscrie de încă două ori, prin Ionaş, în minutul 72, şi Iorgovan (80), din 11 metri, dar până la final acelaşi Anghel a reuşit să reducă din diferenţă, în minutul 93.

Arbitrul Raul Ciev a eliminat câte un jucător de la fiecare echipă, și anume pe Ilie, în minutul 75, pentru cumul de cartonaşe galbene, ambele pentru simulări, respectiv Tiron (80), odată cu acordarea penalty-ului pentru lider.

Chiar și câștigând la o diferență de scor mai mică decât în alte precedente 13 dispute, ASU Politehnica și-a mărit după această rundă avantajul în clasament față de urmăritoarea CS Ghiroda, care a remizat ieri la Șag și pe care o va întâlni etapa viitoare, în deplasare.

*

Goleadorii la zi ai Diviziei D Timiș:

– 21 goluri: Emanuel Pătraşcu (Ghiroda);

– 20 goluri: Fabian Novac (Pobeda Dudeştii Vechi);

– 16 goluri: Sergiu Iorgovan şi Flavius Tulcan (ASU Poli);

– 15 goluri: Ndyae Mediop (CS Ghiroda);

– 13 goluri: Adrian Dobrilă (Unirea Peciu Nou).

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: