ASU Poli intră în toamnă cu mult la zero, zîmbete şi rîsete

Cu un forcing de start graţie căruia s-a desprins la 3-0 deja în primele nici 20 de minute ale jocului din cadrul etapei a şasea a Campionatului Judeţean Timiş, nou-promovata ASU Poli şi-a redobîndit duminică seară şefia Seriei a III-a de „Judeţ”, bucurîndu-şi sutele de suporteri strînşi şi de această dată pe „Ştiinţa”. Fiesta pe gazon, fiesta în tribuna metalică: ASU Poli Timişoara – AS Timişul Urseni 5-0 (3-0).

Cei peste 500 de spectatori, care au încurajat frenetic echipa favorită, au avut parte de un reuşit spectacol fotbalistic dar şi de 5 goluri frumoase pe parcursul celor 90 de minute. Ciprian Bota a deschis scorul în minutul 7, Radovancovici l-a majorat în minutul 13 iar Marchiş a înscris la rîndul său în minutul 19. Sergiu Basarab a adăugat alte două reuşite, în minutele 49 şi 67…

De menţionat că în minutul 82 Popovici a trimis mingea în transversală, de la 12 metri, la o centrare perfectă a tânărului Claudiu Lazăr, care a lăsat o bună impresie. Pe atunci însă oaspeţii de la Timişul aveau în poartă goal-keeper-ul de rezervă, după nefericita accidentare a lui Ilieş. Iar înlocuitorul Cădărean a stîrnit rîsete dintre cele mai zgomotoase după ce a fost obligat de centralul Botaş să-şi reîncalţe perechea pe care o lepădase lîngă buturi, întru a apăra desculţ…

Apropo de arbitraj, foarte corectă maniera asigurată de Cătălin Botaş.

ASU Poli: Flavius Muntean – Mircea Obrejan, Ioan Mărăndescu, Claudiu Lazăr, Dragomir Radovancovici (min. 81, Alexandru Luchin), Florin Ioviţiu, Ciprian Bota (min. 46, Sergiu Basarab), Iosif Rotariu, Petru Popovici, Adrian Marchiş (min. 73, Robert Panc), Ciprian Nicolae (min. 46, Igor Truichici). Antrenor: Antonio Foale.

Timişul Urseni: Raul Ilieş (min 78, Petrică Cădărean) – Ioan Sâlhan, Ciprian Rădoi, Ovidiu Imutean, Petru Bârzan, Claudiu Dădălău (min. 62, Alexandru Ciuruş), Petru Sadovean, Laurențiu Brânzan, Daniel Jurcuț, Cristian Ilieș (min. 68, Bogdan Uţică), Marius Mihai. Antrenor: Sorin Faur.

Arbitri: Cătălin Botaş – Ciprian Pantia şi Alexandru Gherman. Observatori: Cornel Avram şi Ovidiu Gligorovici.

La cald…

Antonio Foale (antrenor ASU Poli): „Am fost net superiori faţă de adversari, ca dovadă cele cinci goluri marcate şi multe alte ocazii ratate. Mă bucur că am reuşit să trecem de duşul rece pe care l-am avut în etapa trecută. Totodată mă bucur pentru Iosif Rotariu, care este de admirat că mai poate juca la vârsta lui şi este un exemplu pentru cei tineri. La Mulţi Ani Roti! Îmi pare rău de accidentarea portarului echipei vizitatoare, din minutul 78”.

Sorin Faur (antrenor Timişul Urseni): „Valoarea şi-a spus cuvântul. Nu ne putem pune cu ei, din toate punctele de vedere. Au avut o galerie minunată! Cred că golul nostru, marcat de Claudiu Dădălău în minutul 40, a fost valabil, dar dacă arbitrul l-a anulat, înseamnă că aşa a fost. Îmi doresc să obţin rezultate cât mai bune în continuare şi lui ASU Poli baftă!”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = doi

 


Alte articole legate de acest subiect: