GALERIE FOTO. ASU Politehnica Timişoara – CS Unirea Giroc 4-2 (4-1): „careu” violet în sfertul de oră dinaintea pauzei, Iorgovan devenind golgheter al Diviziei D, cu o „dublă”

ASU Politehnica Timişoara – CS Unirea Giroc 4-2 (4-1) echivalează cu menţinerea „violeţilor” pe primul loc în Divizia D Timiş, poziţie întîi prinsă şi de Sergiu Iorgovan în ierarhia marcatorilor, după „dubla” de astăzi, cu 5 goluri căzute în sfertul de oră dinaintea pauzei. Dar liderul are miercuri la 6 o deplasare foarte dificilă, la Dumbrăviţa. Codrea, din ex-fundaş polist, Trandu, în ex-fundaş polist, Macavei…

Ultimul joc al etapei de Divizia D Timiş s-a disputat duminică la ora 11 pe arena „Ştiinţa”, între ASU Politehnica şi Unirea Giroc, încheiat cu victoria liderului.

Prima ocazie am consemnat-o în minutul 10, când Ilie a executat o lovitură liberă, a centrat în careu, şi Ionaş, din 6 metri, cu capul, a trimis balonul în transversală. Ultimul sfert de oră al primei reprize a fost de foc pentru elevii lui Paul Codrea, care au înscris 4 goluri, primul prin Popoviciu, în minutul 31, când a reluat din 7 metri la colţul lung, 1-0. După doar un minut Taub a centrat perfect de pe dreapta, portarul a respins mingea la Iorgovan, care, cu latul, a înscris în poarta goală, 2-0.

În minutul 35, penalty pentru gazde, Gherghel faultându-l în careu pe Ionaş şi fiind eliminat. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de acelaşi Ionaş, 3-0. Din nou Iorgovan ridică scorul la 4-0 cu un şut sub transversală.

Şi oaspeţii au beneficiat de un penalty în minutul 44, transformat de Ropot, reducând din diferenţă. În partea secundă, liderul s-a mulţumit cu avansul avut, a lăsat-o mai moale, ratând ocazii favorabile. În schimb trupa lui Orlando Trandu a mai înscris un gol, în minutul 88, prin Ioviţă.

*

„A fost o repriză bună făcută de noi, iar în partea a doua jucătorii mei au fost mai lenţi, probabil şi mulţumiţi de rezultat, nereuşind să fructificăm ocaziile pe care le-am mai avut. Rămân de părerea că la golul oaspeţilor, în prealabil Brânzan a fost faultat. Urmează un meci greu la Dumbrăviţa, miercuri de la ora 18. Ne vom concentra la maxim şi vom lupta până la capăt pe toate fronturile!”, ne-a declarat Paul Codrea.

„ASU are o echipă foarte bine pregătită din toate punctele de vedere, mă bucură faptul că băieţii mei au reuşit în repriza secundă să echilibreze jocul cu toate că am evoluat în 10 din minutul 35. Nu ştiu dacă puteam mai mult, deoarece noi avem oscilaţii în pregătiri, întrucât băieţii vin cum pot la antrenament. Prima repriză am rezistat doar 30 de minute. Îi doresc lui Paul baftă la baraj şi să promoveze, că are un public minunat şi jucători de valoare!”, a declarat Orlando Trandu.

*

ASU Politehnica: Burtic – Birău (min. 75, Brânzan), Gălan, Obrejan, Taub, Ilie, Popoviciu (min. 39, Rebenciuc), Neagoie (min. 68, Dorin Codrea), Ghinescu, Iorgovan (min. 75, Tulcan).

Antrenor: Paul Codrea.

Pe bancă: Rogojină, Panc şi Făgeţean.

Unirea: Coca – Dumitru (min. 36, Duţu), Cocora, Gherghel, Moricz, Ioviţă, Rudăreanu, Ropot, Toader (min. 25, Ardelean), Maftei (min. 55, Aga), Fătafu (min. 50, Sere).

Antrenor: Orlando Trandu.

Pe bancă: Marincu, Duricu, Pap.

Arbitri: Costel Dobrişan – Claudiu Prodaniuc, Patrick Sandu. Observatori: Cornel Avram şi Alexandru Onaca.

Golgheterii după etapa 27

22 goluri: Sergiu Iorgovan (ASU Politehnica; 15 pentru CFR Timişoara);

21 goluri: Emanuel Pătraşcu (Ghiroda), Fabian Novac (Pobeda Dudeştii vechi);

20 goluri: Ndyae Mediop (Ghiroda);

17 goluri: Flavius Tulcan (ASU Poli);

16 goluri: Adrian Dobrilă (Peciu Nou);

15 Goluri: Moga (Gătaia), Leonte Chitescu (Sag);

13 goluri: Zoltan Kovacs (Dumbrăvița);

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 3

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: