ASU Politehnica, 20 pentru Băile Herculane. La plecare, 5-2 în joc-școală: FOTO

Într-o ambianță hibernală, astăzi de la ora 11, ASU Politehnica Timișoara a pus punct primei săptămâni de pregătiri înaintea reluării puțin peste o lună a returului Ligii 2 prin a disputa un prim joc-școală, între componenți ai efectivului alb-violet, antrenorul Sorin Brîndescu hotărându-se după meciul cu două reprize a câte 30 de minute în privința lotului ce va fi convocat în cantonamentul de la Băile Herculane, preconizat începând de luni.

Staff-ul tehnic al nou-promovatei în eșalonul secund a optat pentru 20 de jucători care vor efectua luni dimineață deplasarea pe Valea Cernei, unde s-ar mai putea eventual alipi efectivului și un alt sportiv. Pe lista lui Brîndescu sunt înscriși momentan portarii Gkakos, Gîrlea și Iordache respectiv jucătorii de camp Motreanu, Mera, Gălan, Telescu, Taub, Bilia, Stancu, Teuț, Birău, Ungureanu, Țugui, Ghinescu, Vucea, Giuricici, Blănaru, Neamțu și Bădăuță, care a lipsit astăzi motivate, confruntându-se cu probleme medicale.

Sunt așadar mai multe nume care nu mai figurează în rândurile alb-violeților dintre cei 25 care au avut apariții în sezonul de toamnă al Ligii 2, ca de exemplu portarii Mitrea și Constantinescu, Todorov, Ștefanovici, Dan Constantinescu, Dănăricu, Niță, Băban sau Mărgărit.

Este însă de așteptat ca lotul ce va fi definitivat pentru retur să mai suporte modificări mai ales prin completare, până atunci prima săptămână sportivă pe 2017 fiind încheiată pe un frig pătrunzător prin câteva serii de alergări pe terenul Bazei II – UPT, urmate tot la orele dimineții de primul joc cu mingea, ”în familie”, albaștri contra portocalii, adjudecat de primii cu 5-2, trei dintre reușite fiind în contul lui Adreja Lazovic, un atacant de la FK Jagodina. Au mai înscris Mera și Cioran pentru învingători respectiv Blănaru și Ghera.

Ora de joc a fost tranșată favorabil de garnitura Gîrlea – Motreanu, Mera, Telescu, Cornea – Bilia – Vucea, Țugui, Ghighilicea – Cioran (20, Niță), Lazovic, pe când în tabăra învinșilor au jucat Gkakos – Pricop, Radak, Gălan, Ghinescu – Stancu, Teuț (20, Grega), Birău, Simionov, Ghera și Blănaru.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: