ASU Politehnica, al patrulea eşec din 6 jocuri în retur: 2-4 acasă cu Millenium II

Campionatul Municipal, liga a VI-a, a programat pe parcursul a 5 zile din această săptămână etapa a XVII-a a campionatului din cele două serii. În seria I, liderul ASU Politehnica a suferit a patra înfrângere din cele 6 meciuri disputate în acest retur, chiar pe propriul teren, în favoarea celor de la Millenium Giarmata II, 2-4.

Ocupanta locului secund, FC Politehnica Timișoara 2002, avea de jucat la Săcălaz, cu Rapi, dar meciul nu s-a disputat… În seria a II-a, liderul Real Dragșina a obținut o nouă victorie în deplasare, 2-1, la FAN Taxi. Și Arsenal Armata a obținut o victorie în deplasare, la Timișul Albina, câștigând cu 6-2.

Dar iată rezultatele înregistrate în cele două serii: Seria I… AS FC CFR Timișoara – Avicola Buziaș 0-7, Electrometal – Electrica Timișoara 4-4, LPS Banatul – CS Bega 4-0, Rapid Săcălaz – FC Politehnica 2002 Timișoara…, ASU Politehnica Timișoara – Milenium Giarmata 2-4. Echipa Luceafărul a stat.  Lider în continuare se află ASU Politehnica cu 36 de puncte, iar pe locul secund FC Politehnica 2002, cu 31 de puncte.

Seria a II-a… Timișul Șag II – Agronomia Timișoara 4-1, Lorena Giarmata Vii – Srbianca Giuchici 0-3, Informatica – Frontiera 1-7, FAN Taxi – Real Dragșina 1-2, Timișul Albina – Arsenal Armata 2-6. Echipa Covaci a stat. Lider se află Real Dragșina, cu 43 de puncte, locul secund fiind ocupat de Arsenal Armata Timișoara, cu 38 puncte.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: