ASU Politehnica II câștigă derby-ul și nu mai poate pierde locul I

În această săptămână s-a derulat cea de-a cincea etapă din retur în eșalonul șase local, Campionatul Municipal Timișoara, iar apele s-au limpezit deja în Seria I în care liderul ASU Politehnica II nu mai poate pierde locul I, de câștigător al întrecerii, campion înainte de termen, dat fiind că mai este o etapă de jucat.

”Violeții” au 28 de puncte iar în runda finală vor sta, pe locul secund rămânând CSŞ Bega, cu 24 de puncte. 

Derby-ul local al Seriei I, între CSŞ Bega şi ASU Politehnica II, s-a jucat marţi pe terenul de la Baza II – UPT, în nocturnă, de la ora 20:45, câştigat fiind de alb-violeți cu scorul de 1-3 (0-1).

Au marcat Vlad Scarlat în minutul 65 respectiv pentru învingători Alexandru Szabo (min. 35, 62) şi Adrian Diaconescu (min. 76).

Un singur alt meci s-a mai jucat în această serie în penultima rundă, și anume CFR Timişoara – CS Timişul Şag II 4-4 (1-3). Au marcat: Robert Ştefan – 2 goluri, Adrian Feher şi Denis Stain, respectiv Paul Hideg – 2 goluri şi Raul Sere, ambele din lovituri de la 11 metri.

CS Juventus Timişoara – Kids Sânmihaiu Român 3-0 la ”masa verde” dat fiind că echipa oaspete s-a retras din retur, iar echipa FC Auto Timişoara a stat în această etapă.

În Seria a II-a a ligii a șasea locale, liderul Electrometal deține 33 de puncte, cu un joc mai puţin disputat, amânat fiind din această etapă, cu Atletico Timişoara, urmat de ACS Dedy Mid Sânmihaiu Român, cu 33 de puncte.

Ocupanta locului secund, echipa Dedy Mid Sânmihaiu Român s-a chinuit cu cei de la Timişul Urseni, reuşind o victorie cu 3-2 pe terenul din localitatea Săcălaz.

O primă surpriză în această serie, înfrângerea suferită de AS Albina pe teren propriu în faţa celor de la ACS FC Srbianca Giuchici, cu 2-3.

Într-un alt meci, ACS FC Chişoda – AS Unirea Cerneteaz 4-3 (3-2). Au marcat: Marian Cîmpan – 2 goluri, Eduard Szliski, Florin Stan, respectiv Laurenţiu Sein, Adrian Gabor şi Robert Man.

Ultimul meci al etapei se va juca astăzi de la ora 18, CS Giroc cu CSC Giarmata Vii.

Clasamentele, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: