ASU Politehnica II, după pauză, de 3 ori în 7 minute: 3-1 cu Electrica în Campionatul Municipal Timișoara. GALERIE FOTO

Campionatul Municipal Timișoara a programat luni în ultima sa etapă a sezonului câteva jocuri, și anume CFR II – CSȘ Bega 9-0, Avântul Bobda – Luceafărul 5-1 și ASU Politehnica II – Electrica 1869 Timişoara 3-1 (0-1).

Ultimul meci din acest campionat pentru echipa a doua a alb-violeților lui ASU Politehnica s-a încheiat cu o victorie, înregistrată pe teren propriu, luni seară de la ora 18, pe ”Baza II”, împotriva juniorilor de la Electrica, pregătiţi de Remus Stop şi Florin Pârvu, care în etapa trecută încheiau la egalitate, 2-2, cu liderul Avântul Bobda.

Oaspeţii aveau un avantaj de un gol după primele 45 de minute, reușită semnată de Beniamin Pătru în minutul 13, din preajma buturilor.

La reluare, violeții au izbutit răsturnarea scorului, egalând la unu prin reuşita lui Ardelean din minutul 73 și trecând în avantaj cinci minute mai târziu, când Alexandru Rus a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată pentru un fault asupra lui Vucea.

În sfârşit, ultimul gol l-a marcat tocmai Ionuţ Vucea în minutul 79, dar abia după o sumedenie de ocazii irosite pe parcursul meciului, disputat în vreme ce pe terenul alăturat liderul Diviziei D, ASU Politehnica, sub comanda lui Sorin Brîndescu, își efectua antrenamentul de rutină, incluzând și execuții de la punctul cu var…

*

ASU Politehnica II: Rogojină – Rus, Florea, Radovancovici, Feher, Narcis Damian, Prodana, Vucea, Panc, Novovici şi Ardelean.

Antrenor: Antonio Foale.

Au mai jucat: Huşanu, Lazăr şi Moza.

Electrica: Butilcă – Filip, Artenie, Baban, Blidariu, Ardelean, Mazur, Bălă, Damian, Olărescu, Pătru.

Antrenor: Remus Steop.

Au mai intrat: Curelaru, Aursei, Lăpădat şi Chira.

Pe bancă: Sârb, Chilcu, Szofran.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Alin Botaş şi Adrian Todea.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: