ASU Politehnica, prezentare a noutăților: FOTO

A șasea în clasament după sezonul de toamnă, ASU Politehnica va porni ultima la drum la reluarea returului în Liga 2, programată săptămâna aceasta, când însă va sta, așteptând runda următoare, în care va sosi nou-promovata Rapid. Până una alta, alb-violeții de pe ”Știința” și-au prezentat astăzi noutățile din lot, pregătirile de iarnă continuând și printr-un nou meci amical internațional, sâmbătă, cu cei din Zemun.

ASU Politehnica ar fi trebuit să debuteze oficial în 2020 printr-o deplasare săptămâna aceasta în capitală, la ASC Daco-Getica, dar retragerea clubului bucureștean din campionat încă din cursul turului a amânat reluarea returului pentru ”violeți”, gazde în etapa a XXIII-a a celor de la Rapid, într-o partidă ce va avea loc cel mai probabil luni 2 martie de la ora 17, conform spuselor lui Marius Cociu în conferința de presă organizată astăzi de gruparea timișoreană de la ora 9:30. ”Un meci dificil și în general vom avea un retur mult mai greu”, a anticipat conducătorul ”violeților”, aflați în fața a 16 întâlniri din sezonul de primăvară, pe durata a 3 luni.

După primirea Rapidului, în ordine, în deplasare la Chiajna, acasă cu AFC Turris-Oltul, afară pe rând la Constanța și Reșița, pe teren propriu cu trupa emanată pe ruta Șirineasa – Petroșani – Drobeta Turnu Severin – Târgu Jiu, la Pitești, acasă cu SCM Gloria Buzău, la București cu FC Metaloglobus, pe teren propriu cu UTA, la Călărași, acasă cu Petrolul, la Miercurea Ciuc, pe teren propriu cu Ripensia, în penultima etapă la CS Sportul Snagov și acasă cu AS FC Universitatea Cluj.

Care clujeni vor găzdui uvertura sezonului de primăvară în Liga 2, vineri 21 februarie de la ora 20 cu Campionii FC Argeș, etapa a XX-a încheindu-se marți 25 februarie de la ora 19, Rapid – AFC Turris-Oltul. Iar apropo de ”U” Cluj și Rapid, cel puțin bizar că niște capete de afiș și cu tradiție precum duelurile alb-violeților cu cei de sub Feleac și ”vișiniii” din capitală sunt programate într-o zi de luni de la ora 17, pe placul unei componente esențiale a sistemului, mass-media.

Așadar opt meciuri acasă și tot atâtea în deplasare în retur pentru alb-violeți, cu cel mai mic buget dintre secund-divizionare, conform tot spuselor lui Marius Cociu la întâlnirea cu presa de dimineață, ocazie cu care a mulțumit public jucătorilor sosiți la ASU Politehnica în această iarnă, inclusiv în acest context în care remunerarea nu este mare. Cociu a mai semnalat că, deși obiectivul inițial la începutul campionatului era clasarea în primele 10 formații din Liga 2 la încheierea sezonului, timișorenii vor aborda cât se poate de serios cele 16 meciuri rămase de jucat, în ideea obținerii unei poziții cât mai înalte.

A vorbit apoi Florin Drăgan, noul rector al Universității Politehnica Timișoara, luând ulterior cuvântul și noile achiziții: Nicolae Sofran, Sergiu Popovici, Dorin Codrea, Dragoș Săulescu, Alex Munteanu și Alex Pop.

Mai jos, programul și lotul alb-violeților, precum și fotografii de la prezentarea noilor sosiți…

ASU Politehnica va juca un meci amical internațional sâmbătă de la ora 14 pe ”Știința” cu sârbii din Zemun.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: