ASU Politehnica – Ripensia, pe CFR, fără spectatori. Tot la Gara Mare, și tot cu porțile închise, alb-violeții și contra Muraniului

ASU Politehnica Timișoara va găzdui pe stadionul CFR cele două meciuri de campionat pe care este nevoită să le organizeze cu porțile închise conform sancțiunii dictate săptămâna trecută de Comisia de Disciplină a AJF Timiș în urma incidentelor de la finele jocului din Cupa României, de pe stadionul ”Știința”, cu CS Nuova Mamma Mia, astfel încât derby-ul timișorean de sâmbătă de la ora 18, alb-violeți contra roș-galbeni, se va derula în spatele Gării de Nord.

Din păcate însă, ca o șansă ratată de fotbalul timișorean, fără spectatori în tribune, dat fiind cele petrecute în urmă cu două săptămâni la meciul din turul II al Cupei României. Jocul ASU Politehnica – Ripensia contează pentru etapa a II-a a Diviziei D Timiș, ultimele două câștigătoare ale fazei județene Timiș a Cupei României abordându-l după debuturi lansate în liga a IV-a.

Supliciul fanilor alb-violeți nu se va limita însă doar la derby-ul de sâmbătă seară, căci și partida din runda a IV-a, programată acasă cu o altă nou-promovată, AS Murani, va avea loc tot cu porțile închise, și tot pe arena alb-vișiniilor.

Opțiunea clubului alb-violet în favoarea stadionului de lângă Gara Mare are de-a face cu faptul că arena CFR este complet împrejmuită, asigurându-se astfel condițiile pentru disputarea partidei în condițiile stipulate de regulament conform sancțiunilor aplicate, spre deosebire de terenul ”Știința”, unde trei laturi ale terenului sunt flancate de căi de acces fără restricția trecerii oamenilor.

Nu doar derby-ul ASU Politehnica – Ripensia va fi găzduit sâmbătă de stadionul CFR, ci și un alt joc din etapa a II-a a Diviziei D, între nou-promovata Voința Mașloc și Arsenal Făget, însă de la ora 11. Mai complicat va fi cu ocazia rundei a IV-a, programată miercuri 27 august de la ora 18, o intermediară, când stadionul de la Gara Mare ar trebui să găzduiască, în principiu, atât jocul ASU Politehnica – AS Murani, cu porțile închise, cât și Voința Mașloc – CS Ghiroda.

ASU Politehnica și Ripensia s-au mai întâlnit în acest an și în 5 iunie, dar în sferturile fazei județene Timiș a Cupei României, pe Electrica, unde roș-galbenii aveau calitatea de gazde, alb-violeții calificându-se la lovituri de departajare, cu 2-3, după 0-0 la finele a 120 de minute.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: