ASU Politehnica și Ripensia, ultime două câștigătoare ale fazei județene în Cupa României, s-ar putea întâlni în semifinale

Primele două clasate în Divizia D Timiș înaintea începerii returului, start programat la finele săptămânii viitoare, s-ar putea întâlni nu doar în derby-ul din etapa a XIX-a, a doua a părții secunde a campionatului, din 7 martie, cu Ripensia în calitate de gazdă, ci și în ultima decadă a lunii mai, în semifinalele fazei județene din ediția 2015-2016 a Cupei României, conform tragerii la sorți a întrecerii K.O., ce a avut loc astăzi la sediul Asociației Județene de Fotbal Timiș.

ASU Politehnica Timișoara, lider al ligii a IV-a timișene, și Ripensia Timișoara, care o urmează la un punct după primele 17 etape, sunt pe aceeași jumătate a tabloului fazelor finale din Cupa României pe Timiș, iar în cazul în care se vor impune în sferturile de finală programate în 22 aprilie de la ora 17, ar da piept în meci direct, pentru un loc în finală, în penultimul act din 27 mai (ora 18).

În sferturi, alb-violeții sunt împerecheați cu AS FC Lorena Giarmata Vii, într-o reeditare a finalei fazei județene din sezonul trecut, adjudecată de timișoreni la lovituri de departajare, în fieful oponenților. Într-un alt meci, Ripensia Timișoara primește vizita ocupantei locului 6 în ”D Timiș”, Cocoșul Orțișoara. În precedenta ediție județeană a Cupei, ”violeții” treceau pe Electrica de roș-galbeni, deja în faza a II-a, a 16-imilor de finală, pe 4 iunie 2014.

O altă dispută exclusiv de liga a IV-a este Progresul Racovița – Unirea Sânnicolau Mare, pe când CS Ghiroda, învinsa Ripensiei în finala fazei județene din primăvara lui 2013, va juca în sferturi la AS FC Cenei.

Finala a fost programată în data de 10 iunie, de la ora 18.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: