ASU Politehnica Timişoara – AS Ictar Budinţ (Maşloc) 5-2 (2-0): Vasko, ultimă soluție după eliminarea celor 2 portari ai oaspetei

Peste 500 de spectatori au fost prezenţi și duminică în tribunele arenei Ştiinţa, mulţumiţi de victoria echipei favorite împotriva celor de la Maşloc, care au rezistat doar 32 de minute fără să primească gol, după care și-au văzut ambii portari eliminați…

După o dominare netă a violeţilor, în prima jumătate de oră, contrar cursul jocului, oaspeţii au ratat din două situaţii clare de a marca, prin Cosur, în minutul 13, şi Belciug (min. 22). După aceste două pericole, galeria şi-a îndemnat echipa la luptă iar elevii pregătiţi de Paul Codrea şi Antonio Foale au reuşit deschiderea scorului în minutul 32, când Iosif Rotariu l-a deschis în adâncime pe Marchiş, acesta a plecat nestingherit spre poartă, a intrat în careu şi a înscris de la 13 metri, pe lângă portarul Caraiman.

Până la pauză, Adrian Ilie a reluat sub transversală, iar Nicolae, pe fază, urmărind balonul, a înscris în poarta goală.

Și nici bine nu a început repriza secundă iar Popoviciu a punctat din apropiere, ridicând scorul la 3-0.

În minutul 54 Huşanu a împiedicat înscrierea unui gol, jucând mingea cu mâna, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri şi eliminarea jucătorului. Penalty-ul a fost transformat de Paleacu, care a redus din diferenţă. Zece minute mai târziu şi oaspeţii au rămas în 10 jucători, portarul Caraiman oprind mingea cu ambele mâini în faţa lui Adrian Ilie, la 20 metri de poartă, de unde a fost trimis la vestiar.

În minutul 65 din nou Adrian Ilie a zguduit transversala cu un şut de la 16 metri. Al treilea cartonaş roşu, în minutul 78, cînd portarul de rezervă al oaspeţilor, Hodnogi, îl opreşte neregulamentar în careu pe Marchiş: 11 metri şi eliminare. În poartă a intrat antrenorul jucător Emeric Vasko, dar fără efect, căci acelaşi Marchiş a transformat cu precizie, 4-1. Ultimul gol al violeţilor a fost înscris în minutul 83, prin Adrian Ilie, iar în final oaspeţii au reuşit golul 2, prin Cosur. Fluierul final consfinţeşte o victorie meritată a gazdelor, iar acest succes a fost dedicat jucătorului Adrian Ilie, care a împlinit 24 de ani.

ASU Politehnica: Paul Burtic – Alexandru Florea, Ovidiu Huşanu, Mircea Obrejan (min. 46, Branimin Radovancovici), Claudiu Lazăr (min. 51, Ioan Maranescu), Iosif Rotariu, Cristian Gălan, Adrian Ilie, Petru Popoviciu, Ciprian Nicolae (min. 56, Alin Chişozan), Adrian Marchi (min. 82, Alexandru Luchin).

Antrenori: Paul Codrea şi Antonio Foale. Pe bancă: Dan Şerban, Nicu Făgeţean şi Daniel Mărăndescu.

Ictar: Ovidiu Caraiman (min. 60, Hodnogi Alexandru; min. 78, Emeric Vasko) – Viorel Filip (min. 60, Robert Toth), Gabriel Iosof, Richard Meleşcanu (min. 11, Florin Giuscă), Emil Ciobanu, Emanuel Covaci, Andrei Belciuc, Andrian Gabrian (min. 30, Emeric Vasko), Alin Paleacu, Claudiu Cosur şi Valentin Martin.

Antrenor: Emeric Vasko şi Ioan Coman.

Pe bancă: Alexandru Lelcu, Robert Toth, Nicolae Gaiu, Adelin Sârb.

Arbitri: Sorin Tarcea – Alexandru Gherman şi Raul Ghiciulescu.

Observatori: Alexandru Onaca şi Ovidiu Gligorovici.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Poli Timişoara, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la ASU Politehnica Timişoara – AS Ictar Budinţ (Maşloc) 5-2 (2-0): Vasko, ultimă soluție după eliminarea celor 2 portari ai oaspetei

 1. Kasilias spune:

  Adrian Ilie a trimis mingea sub transversală, cu un şut de la 16 metri, care a revenit pe linia porţii și Nicolae a urmărit balonul, înscriind în poarta goală………TOTAL GRESIT
  DL. IOSIF CANEA ,DV. AVETI PROBLEME CU VEDEREA???
  SI ERATI LA 20 DE METRI DE FAZA RESPECTIVA,A FOST O CENTARARE DE PE PARTEA DREAPTA IN 6-7 M, DE ACOLO ADRIAN ILIE A TRIMIS MINGEA CU CAPUL , CARE A LOVIT TRANSVERSALA IAR APOI NICOLAE A TRIMIS BALONUL IN PLASA!!!!!!!!!! ASA A FOST
  VA RUGAM SCRIETI CORECT MARCAREA GOLURIILOR CA DUCETI LUMEA IN EROARE!!!
  VA PUP …PA..PA !!

 2. rataidraq spune:

  cum naiba poate sa-l cheme pe un oltean….Kasilias?

 3. Ovidiu spune:

  Canea e „celebru” pentru modificarile strategice din comentariu. foarte rar s-a intamplat sa nu vada ceva gresit .
  si asta de pe vremea cand scria la Puterea a-4-a

 4. ilie spune:

  kasilias ce fraier ești este corect ce scrie eu am trimis mingea din apropiere în transversală și niccolae cu capul a înscris ce nu ști să citești cred că ai ceva de înpărțit cu domnul ziarist sau nu te bagă în seamă cred că bine face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 45

 


Alte articole legate de acest subiect: