Atenție la Tabarcea Petre Adrian!

Dispariţia prematură a lui Daniel Prodan a întristat pe toată lumea. A plecat dintre noi un adevărat sportiv, un om cu un suflet deosebit. Păcat că şi acest moment a fost întinat de foştii jucători de la echipa naţională din generaţia lui Prodan, care s-au întrecut în a aduce acuze Federaţiei Române de Fotbal, mai ales preşedintelui Burleanu.

Consider că sportivii din acea vreme, care au rezultate demne de subliniat, au fost răsplătiţi aşa cum se cuvine. Unii dintre ei nu se pot împăca cu situaţia actuală şi împroaşcă cu invective în stânga şi-n dreapta. Unul dintre cei mai vehemenţi este Florin Prunea, care a fost la un moment dat în cadrul FRF directorul Departamentului Relaţii Internaţionale, fără să cunoască vreo limbă străină. Se pot spune multe pe această temă, dar situaţia impune multă decenţă.

Toate aceste erodări nu aduc nimic bun fotbalului nostru, care în acest moment are un nivel foarte scăzut. De exemplu, echipe de la periferia clasamentului, Chiajna şi Astra, le-au învins pe primele două clasate, Steaua, respectiv Craiova. ACS Poli a reuşit un rezultat de egalitate în partida cu Pandurii Târgu Jiu, o echipă aflată în degringoladă. Păcat că Popovici a irosit cu seninătate o mare ocazie de gol la scorul de 0 – 1, când putea tranşa victoria în favoarea Timişoarei.

În liga a doua, ASU Politehnica nu a mai continuat seria rezultatelor bune şi a fost învinsă pe teren propriu de Academica Clinceni. UTA Bătrâna Doamnă a reuşit o victorie la Baloteşti care o aproprie de primele locuri ale clasamentului. De remarcat că toate cele patru goluri ale arădenilor au fost marcate de Tabarcea Adrian Petre.

În cel de-al treilea eşalon, Ripensia urcă încet şi sigur spre vârful clasamentului, profitând şi de înfrângerea Sebişului la Ighiu şi de semieşecul Reşiţei pe teren propriu. Primăria cu cea mai mare implicare în activitatea fotbalistică poate fi considerată cea a Giarmatei. La partida de la Cermei, primarul Bunescu a fost prezent în tribună, viceprimarul Mihalceanu a jucat pe postul de fundaş, în timp ce pe banca antrenorilor s-a aflat consilierul local Leucă. În derby-ul suferinţei, UTA Bătrâna Doamnă II – CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, victoria a fost de partea arădenilor.

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: