Atletico Arad, urmată de CFR Cluj și Ripensia, primele la Cupa Eurokids la categoria 2009. Rezultate, clasamente, nominalizări individuale: golgheterul

Copii ai generației 2009 de la unele cluburi timișorene și arădene dar și din Cluj, Drobeta Turnu Severin ori Brașov, precum și de peste hotare, din Croația, au jucat la sfârșitul acestei săptămâni în cadrul unei reuniuni juvenile internaționale în Ciarda Roșie, în organizarea gazdei Juventus, turneu cu un total de 16 meciuri, dintre care 12 în grupe și 4 pentru clasarea finală, totul sub însemnele ”Eurokids Cup 2009”. 

Turneu tranșat favorabil de Atletico Arad, cu 2-1 în finala cu CFR Cluj a câștigătoarelor grupelor patrulater, după ce juniorii de pe Mureș intrau în competiție abia sâmbătă după-amiază, printr-un 4-0 cu Ripensia, remizând apoi seara cu brașovenii și dispunând în meciul duminical din serie cu 3-0 de concitadina UTA. În finala mică a ocupantelor pozițiilor secunde în grupe, Ripensia și UTA au remizat alb, timișorenii impunându-se la loviturile de departajare cu 5-3.

Rezultatele întrecerii pentru juniori de 2009 ”Eurokids Cup 2009”, conform tabelului inserat mai jos. În urma acestor întâlniri, ierarhia finală autumnală a reuniunii din sud-estul Timișoarei este următoarea, cu mențiunea că oaspeții de peste hotare au aliniat copii de vârste mai mici:

  1. Atletico Arad
  2. CFR Cluj
  3. Ripensia Timisoara
  4. UT Arad
  5. Luceafărul Severin
  6. Juventus Timișoara
  7. Kids Tâmpa Brașov
  8. Academia Krpan & Babic.

Golgeter al turneului a fost Gheorghe Moldovan Buta de la Ripensia Timișoara, iar în ceea ce privește nominalizările individuale, după cum urmează…

Jucătorul turneului: David Măhălean (CFR Cluj).

Portarul turneului: Patrick Suli (Atletico Arad).

Trofeul “Fair Play”: Ayan Sherzad (UTA).

Din păcate și mare nefericire, conform comunicatului prealabil al organizatorilor, la jocurile turneului a fost anunțat dreptul de acces rezervat strict numai persoanelor așa-zis ”vaccinate” și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea așa-zisei ”scheme complete de vaccinare”, în condițiile în care un procedeu medical propriu-zis de vaccinare n-a existat absolut sub nici o formă din decembrie 2020 încoace în România, fiind vorba de fapt despre un studiu stipulat ca atare în înscrisurile oficiale de către înșiși comercianții produselor pentru profit, studiu cu durata reînnoită de 2 ani în scop experimental pe semnătura celor doritori din specia umană reclasificată la finele mileniului trecut în rând cu insectele, artropodele și dinozaurii, în ”Animalia”. Dat fiind restrângerea dreptului de acces al persoanelor sănătoase, în cunoștință de cauză și pertinent informate din surse profesioniste și integre în sensul de a nu se vaxxina, s-a comis o profundă eroare discriminatorie și fără pic de justificare în plan științifico-medical dar și de drept constituțional. Ce este mult mai grav în cazul decidenților care iau asemenea hotărâri este că nici măcar nu știu că nu știu ceea ce ar trebui să stăpânească. Timpul le va dovedi treptat pe toate, însă va fi deja mult prea târziu pentru mult prea mulți. Până atunci, se comite un sacrilegiu la adresa lumii arenelor, pe de-o parte pe seama iubitorilor sănătoși de sport iar pe de altă parte pe seama întregului fenomen, prin inducerea unei segregări incipiente între cei vaxxinați și cei credincioși sistemului imunitar suveran, conotațiile fiind de ordin penal prin restrângerea drepturilor și libertăților legitime ale membrilor unei secțiuni majoritare a societății românești, îndreptățiți printre altele de exemplu și la a fi prezenți dacă aleg de cuviință la un turneu de fotbal juvenil. S-a alunecat deja pe o pantă extrem de primejdioasă, iar cei care decid, implementează, adoptă, execută sau aplică asemenea aberante, absurde și total deplasate restricții ar trebui să se racordeze conștiinței spirituale și să se conecteze sursei, altminteri regretele vor fi totalmente profunde, fără chip de căință. Trezirea în ceasul al XIII-lea, tocmai în numele copiilor.  

 
 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: