Aurel Şunda, nemulţumit după ACS Poli Timişoara – Săgeata Năvodari 1-1 (0-1): „A văzut toată ţara faultul la Kneeshaw, ce să mai zic eu!?”

Aurel Şunda i-a urmat lui Cătălin Anghel la conferinţa de presă, tehnicianul oaspetei care a smuls o remiză la Timişoara având în audienţă doar 5 jurnalişti plus un cameraman.

Dar iată ce a spus antrenorul dobrogenilor după ACS Poli – Săgeata Năvodari 1-1, disputat în această seară, de la ora 18, în etapa a 21-a din Liga 1: „A fost un punct luat de jucători, e meritul lor. Au arătat o unitate de grup foarte bună. Cred că altul era scorul dacă se juca 11 contra 11. Dar la fel de adevărat e că pe final puteam pirde. Lupta la retrogradare e grea, se joacă toate meciurile pe muchie de cuţit, chiar dacă spectatorilor le face plăcere. Pentru noi e foarte greu, deoarece se lucrează sub presiune. Respect Poli dar vreau să vorbesc despre echipa mea…”

*

Aurel Şunda a explicat că „am făcut multe greşeli. În prima repriză nu am făcut marcaj în apărare şi am intrat la pauză în dezavantaj. Repriza a doua a fost destul de bună, cu ocazii de gol”, adăugând în privinţa debutului oferit lui Wilson Kneeshaw, tânărul sosit de la AFC Middlesbrough U21, că „a văzut toată ţara faultul la Kneeshaw, ce să mai zic eu!? Am avut curaj să-l trimit pe teren la numai o zi după ce a semnat cu noi. Mi-a plăcut în meciul amical cu Giarmata. A creat câteva faze bune, iar la faza din careu, dacă era român probabil s-ar fi aruncat pe burtă dar fiind englez, a rămas pe picioare”.

Cât despre avantajul numeric nevalorificat, Şunda a mai explicat că „psihologic, echipa în inferioritate numerică se motivează mai bine, în timp ce ceilalţi se relaxează, se cred deja învingători. Nu sunt mulţumit de rezultat, deoarece am primit gol din cauza lipsei de marcaj. Am avut un om în plus şi am dominat în partea a doua”. 

Wilson Edgar James Kneeshaw, care în 20 mai va împlini 20 de ani, este un englez mulatru din Darlington, în nordul Albionului, care în perioada august 2013 – februarie 2014 a jucat de 13 ori pentru tineretul lui Middlesbrough AFC, club de liga a II-a, în Premier League U21, de două ori fiind titular, de 9 ori fiind introdus pe parcurs iar în alte două rânduri rămânând pe bancă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: