Auto demarează abia pe final, prin Mohamed, din dreptul junilor Jimboliei: 2-0

FC Auto Timişoara s-a desprins greu, în ultima pătrime a meciului, de tânăra garnitură a Jimboliei, care şi-a depăşit şi astăzi condiţia de grupare de junior într-un campionat divizionar de seniori precum şi statutul de codaşă în ierarhie.

Dar onorurile au fost de partea celor din Freidorf, care au încheiat turul cu un 2-0 conturat de Mohamed în minutele 73 şi 82, mai întâi după o acţiune a lui Rotaru, pe stânga, şutul său fiind iniţial respins, iar ulterior dintr-o lovitură de la 11 metri, obţinută de rezerva Faimoc, în urma unui henţ al vizitatorilor.

„Jocul a fost la discreţia noastră, deşi şi Jimbolia a avut două mari ocazii, una singur cu portarul, pe care a apărat-o Ilie, alta suflată de apărătorii noştri. Jimbolia e o echipă frumoasă, de felicitat pentru ceea ce fac, cum fac, cum joacă. Păcat că n-au puncte mai multe dar e o formaţie care îşi vede de joc, şi le doresc să ajungă cât mai sus”, a salutat atitudinea oaspeţilor Harry Pinzhoffer, de la FC Auto Timişoara.

„Am ratat mult şi astăzi, deşi n-aş zice că am luat de sus adversarul, deoarece Jimbolia a condus şi a pus probleme în prima parte şi altor cluburi, motiv pentru care de fapt ne-a cam fost teamă. Însă ultima impresie contează şi este una bună, după un joc reuşit. Felicit echipa pentru acest tur, cu cele bune şi mai puţin bune. Vom face o analiză, dar ca idee de ansamblu este salutar că ne-am ţinut de cele două antrenamente pe săptămână, jucătorii dovedind caracter prin faptul că şi-au făcut timp să vină şi s-au pregătit conştiincios”, a adăugat profesorul Pinzhoffer.

FC Auto Timişoara: Ilie – Agoston, Cine, Amadeo, Coată – Leleczi (Rotaru), Bala (Al Helou), Schipor, Taub (Ardelean) – Buda (Faimoc), Mohamed.

Pe bancă: Pitic, Panczi, Sturza.

Antrenor: Mihăiţă Hromei.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: