Auto Timişoara: „Am făcut un meci slăbuţ dar bine c-am cîştigat”

FC Auto Timişoara este unica formaţie gazdă care s-a impus sîmbătă, în grosul jocurilor etapei inaugurale din returul Diviziei D Timiş. Dar cu ce emoţii, scăpînd cu faţa curată inclusiv la un penalty apărat de Raul Ionescu. Învinsă cu 1-0 (1-0) de elevii lui Petre Vlătănescu, nou-promovata AC Belinţ, pregătită de profesorul Dafin Danciu…

Antrenorul lui FC Auto Timişoara, Petre Vlătănescu

Timişorenii din Freidorf au deschis rapid scorul, deja în minutul 8, 1-0, care avea să rămînă şi rezultatul final, Alin Cădariu prinzînd un frumos şut de la 17 metri, care a ricoşat în plasă din bara laterală. „Am jucat slăbuţ dar bine că am cîştigat!”, a răsuflat uşurat la final Harry Pinzhoffer, manager al echipei din sud-vestul Timişoarei, şi care n-a beneficiat astăzi de serviciile lui Nagy, suspendat pentru cumul de cartonaşe, Taub respectiv Cicoară.

Faza cheie s-a derulat la lovitura de pedeapsă apărată de Ionescu în faţa lui Terec, la mijlocul reprizei secunde, în minutul 68, după ce fundaşul lateral Băceanu îl faulta în careu pe Ripan.

„Am picat inexplicabil după înscrierea golului, avînd o echipă tînără, cu multe improvizaţii în lot. Am fost dominaţi şi am reuşit să mai echilibrăm puţin abia în cea de-a doua repriză, cînd am avut şi noroc, l-am avut pe Raul într-o altă zi excelentă, ca de fiecare dată, iar acum a scos şi un penalty. Ne-a mai scos şi alte două mari ocazii de-ale lor, iar pe sfîrşit am avut şi noi două oportunităţi, o bară prin Manolache”, a completat Pinzhoffer.

„Am dominat, ne-am creat numeroase ocazii, dar am şi ratat mult, şi un penalty”, a oftat la final Adin Buză, antrenor secund al învinsei din Belinţ.

FC Auto Timişoara: Ionescu – Agoston, Kosak, Ivan, Băceanu – Al-Helou – Sturza, Cădariu, Buda – Manolache, Leleczi.

Au mai jucat Rotaru, Barb-Dudan, Schipor şi Ştefănuţ.

Pe bancă: Ilie, Cine.

AC Belinţ: Pascotescu – Foale, Terec, Florin Băran, Mihăescu, Teletin, Grozoni, Pădurean (46, Ripan), Bărbulescu, Tudor Onae, Barburescu.

Pe bancă: Costea – Alexandru Băran, Coţolan.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: