Auto Timișoara, din 4-0 în 4-0, în așteptarea lui Rancz și Militaru

FC Auto Timișoara a obținut un al doilea succes la rând cu 4-0 respectiv al patrulea din 6 jocuri în returul Diviziei D Timiș, trupa din Freidorf zîmbind și la revenirea în bătătură a unor fii ai locului, Rudi Rancz și Andrei Militaru, lansați cîndva de divizionara D. Rancz a și efectuat un prim antrenament cu alb-albaștrii…

Clubul timișorean dorește să-i implice pe Rancz și Militaru atît la cele două echipe, din Divizia D Timiș respectiv Campionatul Municipal Timișoara, cît și într-un rol mai larg, ca mentori-modele pentru noile generații ce prind contur în Freidorf.

Cît despre jocul de astăzi cu Real Dragșina, gazdele s-au impus fără probleme, antrenorul Petre Vlătănescu apreciind dăruirea de care au dat dovadă elevii săi, în condițiile în care ”adversarul n-a pus probleme iar noi am fost ceva mai bine pregătiți fizic, aici s-a făcut diferența”.

Boldea a deschis scorul în minutul 12, după ce a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a lobat peste portarul drăgșinenilor, iar Rotaru a dublat avantajul lui Auto în minutul 24, reluînd din zonă centrală, de la 2 metri, centrarea venită de la același Boldea.

3-0, după pauză, a fost opera aceluiași Boldea, după ce șutul lui Rotaru de pe flancul stîng a sfârșit într-o baltă. În fine, în urma unui corner și a devierii lui Boceanu, Pitic a stabilit scorul final al unui meci fără istoric: 4-0.

FC Auto Timișoara: Ilie – Agoston, Kosak, Boceanu, Taub – Sturza, Nagy, Buda, Cădariu – Rotaru, Boldea. Au mai intrat pe parcurs Leleczi, Cicoare, Pitic, Al-Helou. Pe banca gazdelor au rămas Hromei, portarul Ionescu și Buz.

Absent a fost Paul Ivan, care trage de 3 săptămîni în urma unei întinderi.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 36

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: